iPhone 7 a fost cel mai bine vândut smartphone în trimestrul 3 la nivel global; piața smartphone crește cu 5.9% în această perioadă

997 ori
<b>iPhone 7 a fost cel mai bine vândut smartphone în trimestrul 3 la nivel global; piața smartphone crește cu 5.9% în această perioadă</b>Un raport din partea firmei de research Canalys ne dezvăluie astăzi cum s-au prezentat livrările de smartphone-uri la nivel global în trimestrul 3 al acestui an. Ei bine, cifrele indică o creștere cu 5.9% a livrărilor de smartphone-uri

După ce am aflat cum se prezintă situația tabletelor ca număr de vânzări în trimestrul 3 al acestui an, este momentul să vedem și cum arată cifrele din zona smartphone. Potrivit companiei de research Canalys, în această perioadă au fost livrate 375.9 milioane de smartphone-uri la nivel global, cifră cu 5.9% mai mare decât vânzările generate în trimestrul 3 al anului trecut.

Samsung a livrat în total 82.8 milioane de smartphone-uri în acest trimestru, cu 8.2% mai mult decât în Q3 din 2016 și asta datorită vânzărilor mari pentru seria de terminale Galaxy J ce au cucerit publicul din India și Orientul Mijlociu. Phablet-ul Samsung Galaxy Note 8 a fost vândut în 4.4 milioane de exemplare, cumpărătorii trecând rapid pentru problemele întâmpinate cu varianta anterioară Note.

Pe locul doi în topul celor mai mari producători de smartphone-uri ca livrări se află Apple, companie ce a vândut 46.7 milioane de smartphone-uri în trimestrul 3 din 2017. Un număr de 11.8 milioane terminale au fost unități iPhone 8 și iPhone 8 Plus, în vreme ce restul vânzărilor au fost reprezentate de modelele iPhone 6s, SE și iPhone 7 care au atras publicul prin tăierile de preț făcute de Apple.

Huawei încheie clasamentul cu 39.1 milioane de smartphone-uri livrate în acest trimestru, cu o creștere inedită a vânzărilor de 17% de la an la an. Oppo ajunge pe 4 cu 30 milioane smartphone-uri livrate, iar Xiaomi ocupă locul 5 cu 28 milioane de smartphone-uri comercializate.

Pe final aflăm că iPhone 7 a fost cel mai bine vândut smartphone la nivel global în trimestrul 3, generând 13 milioane de unități comercializate. iPhone 6s a fost vândut în 7.9 milioane exemplare, iar Samsung Galaxy J2 Prime o inedită cifră de 7.8 milioane unități vândute. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×