Vodafone a scos din oferta sa telefonul 920 dotat cu Windows Mobile

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.965 ori
<b>Vodafone a scos din oferta sa telefonul 920 dotat cu Windows Mobile</b>Speram ca nu doreati sa includeti terminalul 920 pe lista de cadouri de Craciun, deoarece telefonul nu mai este disponibil in oferta Vodafone (care se aplica probabil doar pentru Marea Britanie sau SUA), acesta fiind retras de catre operator. Sliderul...

Speram ca nu doreati sa includeti terminalul 920 pe lista de cadouri de Craciun, deoarece telefonul nu mai este disponibil in oferta Vodafone (care se aplica probabil doar pentru Marea Britanie sau SUA), acesta fiind retras de catre operator.

Sliderul produs de HTC a fost retras "pe ascuns", fara prea mult tam-tam si fara motive. Poate ca Vodafone a simtit faptul ca acest handset reprezinta o dublura a unei alte oferte din pachetul sau de oferte de iarna. Este foarte posibil ca modelul 920 sa nu fi trecut testele de baterie ale operatorului, dar un lucru este sigur: oferta este "saracita" cu un telefon Windows Mobile cu cateva zile inainte de Craciun.

Asteptam o declaratie oficiala a reprezentantilor Vodafone, desi este foarte probabil ca operatorul sa isi continue tacerea. In cazul unei probleme majore a terminalului, ar fi cazul ca producatorul sau sa il retraga din toate ofertele, inainte ca acesta sa ajunga pe mana unor utilizatori.  Se intampla destul de des ca un distribuitor sau operator sa ofere terminale similare, cu riscul ca unul dintre acestea sa nu se vanda atat de bine, tocmai pentru ca seamana cu restul handseturilor.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×