Telefonul secret Motorola include o camera Kodak de 5 megapixeli?!

1.548 ori
<b>Telefonul secret Motorola include o camera Kodak de 5 megapixeli?!</b>Evident, avem de-a face cu un zvon destul de important, dar se pare ca telefonul Motorola ZiNe Z12 va surprinde fotografii amatori prin camera sa de 5 megapixeli, produsa de Kodak. Ne bucura sa aflam ca Motorola si-a crescut numarul de megapixeli ai...

Evident, avem de-a face cu un zvon destul de important, dar se pare ca telefonul Motorola ZiNe Z12 va surprinde fotografii amatori prin camera sa de 5 megapixeli, produsa de Kodak.

Ne bucura sa aflam ca Motorola si-a crescut numarul de megapixeli ai terminalelor sale, mai ales acum cand compania are un nou CEO, deci o noua directie. Daca este sa ne luam dupa site-ul chinezesc IT168, sursa informatiei, vom vedea pe piata acest handset, dar ne mira totusi parteneriatul Motorola - Kodak. In cazul in care nu stiati, de obicei camerele digitale Kodak sunt un soi de low-enduri, in special la capitolul calitate.

Daca Motorola dorea sa ofere un competitor serios pentru seria Cyber-shot de la Sony-Ericsson, de ce nu a facut-o colaborand cu un nume de rasunet de pe piata camerelor digitale? Dintre putinele lucruri pe care le cunoastem despre Motorola ZiNE Z10, amintim faptul ca terminalul este un slider, in ciuda primelor informatii, care il anuntau drept un telefon cu clapeta. Pe lista sa de specificatii gasim suport Wi-Fi si un sistem de navigare GPS, dar vom fi siguri de existenta handsetului de abia in cadrul showului CES sau 3GSM din 2008.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×