Vodafone România va oferi planuri tarifare atractive pentru noul iPad din 23 Martie!

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.377 ori
<b>Vodafone România va oferi planuri tarifare atractive pentru noul iPad din 23 Martie!</b>Vodafone România tocmai a anunțat că va oferi planuri tarifare atractive pentru noul iPad și asta începând cu data de 23 martie 2012, atunci când tableta debutează oficial în țara noastră. Vodafone le va permite clienților care dețin un iPad...

Vodafone România tocmai a anunțat că va oferi planuri tarifare atractive pentru noul iPad și asta începând cu data de 23 martie 2012, atunci când tableta debutează oficial în țara noastră. Vodafone le va permite clienților care dețin un iPad de generație nouă să se conecteze la rețeaua sa de date mobile cu viteze până la 21.6 Mbps.

Așa-numitul iPad 3 vine cu un ecran Retina, cu rezoluție de 2048 x 1536 pixeli, procesor A5X, un GPU superior lui iPad 2, o baterie de 11.560 mAh și o cameră iSight de 5 megapixeli. Dotările sale includ și 1 GB RAM și 16/32/64 GB memorie internă, plus posibilitatea de captrua 1080p. Terminalul oferă o durată de viață a bateriei de 10 ore și sunt tare curios să văd și primele prețuri de la operatorii locali pentru această tabletă. Până acum retailerii vehiculează prețul de 2600 de lei pentru noua tableta iPad.

Dacă ar fi să speculez, aș zice va Vodafone va vinde device-ul la prețul de 199 sau 299 de euro dacă e să se lanseze pe data de 23, cu un abonament Internet special pe 2 ani. Din păcate nu avem încă LTE în țara noastră pentru a beneficia de acest tip de conectivitate suportat de tableta, dar poate că în următorii ani va ajunge și la noi tehnologia și veți avea deja o tabletă compatibilă 4G în acel moment... iPad 3.

Preț Apple The new iPad în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×