Samsung Galaxy S III Își face apariția Într-o nouă imagine de presă, cu specificații și confirmare a datei de lansare

2.711 ori
<b>Samsung Galaxy S III Își face apariția Într-o nouă imagine de presă, cu specificații și confirmare a datei de lansare</b>Se pare că informații oferite aici sunt reale, inclusiv cele despre designul telefonului și data să de lansare. Olandezii de la gsmhelpdesk.nl tocmai au publicat o nouă fotografie cu Samsung Galaxy S III, pe care o numesc imagine de presă, iar ea...

Se pare că informații oferite aici sunt reale, inclusiv cele despre designul telefonului și data să de lansare. Olandezii de la gsmhelpdesk.nl tocmai au publicat o nouă fotografie cu Samsung Galaxy S III, pe care o numesc imagine de presă, iar ea seamănă destul de mult cu cea de săptămâna trecută, dar din alt unghi.

De remarcat și asemănarea cu Samsung Galaxy Player 4.2, prezentat la CeBit anul acesta, semn că Samsung vrea să păstreze o linie de design unitară. GSMhelpdesk.nl citează o sursă de încredere, care le-a furnizat atât imaginea, cât și specificațiile și aceeași dată de de lansare de 22 mai pe care am mai auzit-o cu câteva zile în urma asociată cu un eveniment Samsung Unpacked la Londra. Se pare că Samsung Galaxy S III va veni până la urmă cu o cameră de 12 megapixeli cu bliț LED, captura video full HD 1080p la 60 fps, o cameră frontală de 1.3 megapixeli cu suport pentru captura 720p și videoconvorbiri, plus un display de 4.7 inch.

Acesta ecran va suporta o rezoluție de 1280 x 720 pixeli și va fi bazat pe tehnologia Super AMOLED Plus. Alte dotări ale noului Galaxy S includ o baterie de 1750 mAh, o carcasă cu grosime de doar 8 mm, iar întreg device-ul va cântări 125 de grame se pare, având și o lungme de 131 mm și lățime de 64 mm. Sub carcasa se va ascunde un procesor quad core de 1.5 GHz, 1 GB RAM și 32 GB de memorie internă, dar nu știm dacă vom avea și slot microSD la dispoziție. Pe partea de conectivitate, noul model, cunoscut și sub numele de cod i9300 va veni cu suport pentru conectivitate HSPA de până la 42 Mbps, WiFi, NFC, Bluetooth 4.0, HDMI, microUSB 2.0, WiFi Direct și DLNA.

Telefonul rulează Android 4.0 și va veni pe 22 mai, în cadrul acelui eveniment din Londra, ăsta evident dacă informațiile sunt reale. și acum iată și imaginea de acum o săptămână, dacă vreți să le comparați:

Samsung Galaxy S III

[UPDATE] Se pare ca site-ul olandez a avut ca si sursa versusio.com, de pe care am preluat si noi imaginea de mai jos (claritate mai mare). Observati ca partea dreapta este taiata, deci asta este cauza pentru care nu se vad butoanele on/of respectiv camera cum bine a observat un cititor mobilissimo.

SGS 3

Iata si lista completa de specificatii ale lui Galaxy S III pe care ni le ofera versusio.com:

Specificatii complete Galaxy S III

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×