Windows 7 pe HTC HD2?! Doar cu Remote Desktop... deocamdata

2.740 ori
<b>Windows 7 pe HTC HD2?! Doar cu Remote Desktop... deocamdata</b>Desi vazusem un telefon supradotat care rula Windows XP, nu am avut inca onoarea de a asista la sosirea lui Windows 7 pe un handset, cel putin pana acum. In plus, ar fi fortat sa spunem ca HTC HD2 ruleaza Win 7, ci mai degraba ca el foloseste o functie de...

Desi vazusem un telefon supradotat care rula Windows XP, nu am avut inca onoarea de a asista la sosirea lui Windows 7 pe un handset, cel putin pana acum. In plus, ar fi fortat sa spunem ca HTC HD2 ruleaza Win 7, ci mai degraba ca el foloseste o functie de control de la distanta a unui PC cu acest OS la bord.

Iata faimosul software Remote Desktop in actiune:

Retineti faptul ca Remote Desktop exista deja de cativa ani buni, dar noutatea consta in acest caz in faptul ca smartphone-ul HTC HD2 vine cu o versiune modificata a aplicatiei. Aceasta permite utilizarea functiei multitouch de pe HD2 pentru o navigare mai intuitiva, plus zoom in/out prin "ciupire".

Observati ce bine arata Windows 7 pe ecranul lui HTC HD2 si faptul ca editorul Pocketnow poate accesa cu usurinta varianta desktop a lui Word, dar si My Computer din Win 7. El se bazeaza foarte mult pe un selector in forma de patrat, care ii va permite sa se deplaseze pe "ecranul desktop" afisat in varianta miniaturala pe display-ul smartphone-ului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×