Motorola Motus, fotografiat in graba, apare intr-o imagine neclara..

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.327 ori
<b>Motorola Motus, fotografiat in graba, apare intr-o imagine neclara..</b>A trecut ceva timp de cand nu ne-am mai confruntat cu zvonuri in legatura cu terminale mobile, care sa vina insotite de imagini neclare si informatii vagi. De aceasta data avem de-a face cu o fotografie facuta in graba lui Motorola Motus, handset pe care...

A trecut ceva timp de cand nu ne-am mai confruntat cu zvonuri in legatura cu terminale mobile, care sa vina insotite de imagini neclare si informatii vagi. De aceasta data avem de-a face cu o fotografie facuta in graba lui Motorola Motus, handset pe care il puteti admira mai jos.

Terminalul seamana foarte mult cu Motorola CLIQ si vine cu o tastatura plata, de pe care lipseste padul diretional. Zvonurile afirma ca acest model va fi lansat in primul trimestru al anului 2010 si ca telefonul va rula Android 1.6. Aparent, printre dotarile sale se afla si o camera de 5 megapixeli, desi aceasta nu a fost confirmata inca.

Din pacate, imaginea de mai sus este prea neclara pentru a ne permite sa ne dam seama ce este acel punct luminos din partea stanga a tastaturii. Sa fie un LED care indica statusul bateriei/procesele terminalului?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×