Windows Phone 7 pe telefoane Nokia, in curand?

1.505 ori
<b>Windows Phone 7 pe telefoane Nokia, in curand?</b>Desi Android este preferatul speculatiilor care afirma ca Nokia va renunta la Symbian in favoarea altui OS (care nu este MeeGo), se pare ca avem un alt candidat: Windows Phone 7. Acest zvon a fost starnit de catre VentureBeat, care citeaza o sursa din...

Desi Android este preferatul speculatiilor care afirma ca Nokia va renunta la Symbian in favoarea altui OS (care nu este MeeGo), se pare ca avem un alt candidat: Windows Phone 7. Acest zvon a fost starnit de catre VentureBeat, care citeaza o sursa din cadrul companiei finlandeze.

Aparent, Nokia ar pregati un terminal Windows Phone 7, cu acest OS fiind considerat solutia de rezerva pentru viitoarele handseturi. Probabil faptul ca noul CEO al producatorului de telefoane, Stephen Elop a lucrat la Microsoft are de-a face cu aceasta mutare, daca ea este reala. Lucrurile merg chiar mai departe de atat, VentureBeat afirmand ca sectiunea Software a finlandezilor se pregateste de fuziune cu sectiunea mobila a celor de la Microsoft.

Evident, acest lucru este foarte putin probabil, iar in acest moment Android pare o varianta mai buna decat o astfel de "fuziune". Daca WP7 este luat in calcul de Nokia, va fi cu adevarat nevoie de infiintarea unui segment al companiei care sa colaboreze strict cu Microsoft, pe viitor. Speram ca finlandezii sa se concentreze intr-un final pe MeeGo si sa renunte chiar si la Symbian^4, care nu ne-a impresionat deloc in stadiul de concept.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×