ZTE ar avea în plan o variantă cu Windows 10 a tabletei-proiector Spro Plus

Autor:  | Publicat în:  ZTE 463 ori
<b>ZTE ar avea în plan o variantă cu Windows 10 a tabletei-proiector Spro Plus</b>Potrivit unui zvon recent ajuns din China, s-ar părea că cei de la ZTE pregătesc o variantă cu Windows 10 pentru tableta Spiro Plus, celebrul device prezentat la MWC 2016 care avea un proiector integrat la pachet. Ca dotări, am putea primi un display de

În cadrul MWC 2016 ZTE a prezentat o tabletă high end foarte interesantă, prin prisma faptului că sosea cu proiector integrat. De fapt terminalul era un hibrid între o tabletă şi un proiector portabil, iar dacă la debut venea cu Android, acum se pare că ZTE pregăteşte şi o versiune cu Windows 10.

Tableta de 8.4 inch avea şi rol de hotspot WiFi şi se remarca prin ecranul Quad HD, conectivitatea LTE şi bateria de 12.100 mAh. Indicii cu privire la varianta cu Win 10 ar fi fost oferite chiar de către vicepreşedintele segmentului Mobile Devices de la ZTE, Waiman Lam. În vreme ce discuta despre accesoriile ce pot fi folosite cu ZTE Spro Plus, el a amintit o tastatură şi un mouse, sugerând că dacă intră şi Windows 10 în schemă, tableta ar deveni un PC complet portabil.

De remarcat că predecesorii acestui model, Spro 1 şi 2 au vândut peste 500.000 de unităţi la nivel global, destul de bine pentru produse de nişă. Lenovo s-a detaşat de concurenţa prin excelentul model  de tableta cu proiector Lenovo Yoga Tab 3 Pro, dar şi acela venea cu Android. Ideea unei tablete cu proiector şi Windows 10 nu a fost până acum promovată în mainstream.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×