Xiaomi a vândut deja 34.7 milioane de smartphone-uri în 2015, cu 33% mai mult decât anul trecut

1.048 ori
<b>Xiaomi a vândut deja 34.7 milioane de smartphone-uri în 2015, cu 33% mai mult decât anul trecut</b>Pentru că suntem la &icirc;nceput de iulie e momentul să se tragă linie şi să vedem ce realizări au avut marile companii tech &icirc;n primul semestru. Xiaomi a publicat deja pe Twitter realizarea sa şi anume faptul că a v&acirc;ndut 34.7 milioane...

Pentru că suntem la început de iulie e momentul să se tragă linie şi să vedem ce realizări au avut marile companii tech în primul semestru. Xiaomia publicat deja pe Twitter realizarea sa şi anume faptul că a vândut 34.7 milioane de smartphone-uri în prima jumătate a acestui an.

Acest număr de unităţi reprezintă o creştere cu 33% faţă de anul trecut. Firma chineză este evaluată la 45 de miliarde de dolari în acest moment şi este al treilea cel mai mare exportator de telefoane mobile din lume. După o extindere către India şi Indonezia în ultimul an, Xiaomi şi-a început recent expansiunea şi către Brazilia. De remarcat că la începutul acestui an CEO-ul Xiaomi, Lei Jun estima că firma pe care o conduce va vinde 100 de milioane de smartphone-uri.

Având în vedere că nu s-au vândut nici 35 de milioane în 6 luni, Xiaomi va trebui să îşi crească semnificativ vânzările pentru a ajunge la 100 de milioane de unităţi. Această firmă are o vechime de doar 5 ani pe piaţă şi încheia anul 2014 cu vânzări totale de 61 de milioane de unităţi, care au adus venituri de 12 miliarde de dolari. Încă nu e clar ce profituri sau pierderi a avut compania.

Pe lângă Brazilia, Xiaomi are în colimator şi Mexic, Rusia, Turcia şi porţiuni din Asia de Sud-Est. Pe când şi la noi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×