Salvatorul HTC, modelul Aero va aduce o nouă interfaţă foto şi o nouă tehnologie a camerei, la toamnă

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.652 ori
<b>Salvatorul HTC, modelul Aero va aduce o nouă interfaţă foto şi o nouă tehnologie a camerei, la toamnă</b>Atunci c&acirc;nd CEO-ul HTC, Cher Wang a cerut scuze acţionarilor pentru performanta slabă din ultimul an, a apărut &icirc;n discuţie şi un model salvator al celor de la HTC lansat la toamnă. Acesta a primit &icirc;ntre timp şi un nume de cod şi...

Atunci când CEO-ul HTC, Cher Wang a cerut scuze acţionarilor pentru performanta slabă din ultimul an, a apărut în discuţie şi un model salvator al celor de la HTC lansat la toamnă. Acesta a primit între timp şi un nume de cod şi anume Aero şi azi aflăm noi detalii despre el.

Terminalul ar urma să sosească în luna octombrie si să aducă o nouă tehnologie foto, dar şi o nouă interfaţă pentru cameră, dacă ne luăm după cele mai noi zvonuri. Se pare că HTC revine la idei similare cu Ultrapixel şi de această dată va lansa o tehnologie nouă, capabilă să proceseze pixelii şi luminozitatea diferit. Aparent noua camera va fi o revoluţie, chiar şi faţă de Ultrapixel.

Sursele vorbesc despre captura RAW, controlul expunerii, deschidere F/1.9 sau mai bună şi un nou layout pentru interfaţa. În ultimii 2 ani HTC nu a mai avut vreun model cu o cameră care să impresioneze cu adevărat şi de aceea îl aşteptăm cu mare interes pe HTC Aero. Va salva el anul 2015 pentru această companie?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×