Salvatorul HTC, modelul Aero va aduce o nouă interfaţă foto şi o nouă tehnologie a camerei, la toamnă

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.699 ori
<b>Salvatorul HTC, modelul Aero va aduce o nouă interfaţă foto şi o nouă tehnologie a camerei, la toamnă</b>Atunci c&acirc;nd CEO-ul HTC, Cher Wang a cerut scuze acţionarilor pentru performanta slabă din ultimul an, a apărut &icirc;n discuţie şi un model salvator al celor de la HTC lansat la toamnă. Acesta a primit &icirc;ntre timp şi un nume de cod şi...

Atunci când CEO-ul HTC, Cher Wang a cerut scuze acţionarilor pentru performanta slabă din ultimul an, a apărut în discuţie şi un model salvator al celor de la HTC lansat la toamnă. Acesta a primit între timp şi un nume de cod şi anume Aero şi azi aflăm noi detalii despre el.

Terminalul ar urma să sosească în luna octombrie si să aducă o nouă tehnologie foto, dar şi o nouă interfaţă pentru cameră, dacă ne luăm după cele mai noi zvonuri. Se pare că HTC revine la idei similare cu Ultrapixel şi de această dată va lansa o tehnologie nouă, capabilă să proceseze pixelii şi luminozitatea diferit. Aparent noua camera va fi o revoluţie, chiar şi faţă de Ultrapixel.

Sursele vorbesc despre captura RAW, controlul expunerii, deschidere F/1.9 sau mai bună şi un nou layout pentru interfaţa. În ultimii 2 ani HTC nu a mai avut vreun model cu o cameră care să impresioneze cu adevărat şi de aceea îl aşteptăm cu mare interes pe HTC Aero. Va salva el anul 2015 pentru această companie?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×