Xiaomi ar urma să aducă pe piață o variantă mini pentru modelul Mi 5; chip-ul Snapdragon 820 se va afla la bord

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 987 ori
<b>Xiaomi ar urma să aducă pe piață o variantă mini pentru modelul Mi 5; chip-ul Snapdragon 820 se va afla la bord</b>Noi zvonuri referitoare la următoarele produse pregătit de către Xiaomi ajung astăzi în presă, moment în care aflăm detalii despre un smartphone cu adevărat interesant. Dacă este să dăm crezare acestor informații, atunci compania chineză ne-ar pregăti un

Un nou zvon sosit astăzi prin intermediul rețelei de socializare chineză Weibo, ne aduce la cunoștiință câteva informații interesante referitoare la următorul smartphone Xiaomi. Aparent, producătorul chinez ar pregăti o variantă mini pentru flagship-ul Mi 5, telefon ce va păstra mare parte dintre specificațiile hardware.

Se vorbește despre un display de 4.3 inch cu rezoluție HD (1280 x 720 pixeli) ce va fi regăsit pe acest smartphone, dar și despre un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820. Lista de specificații mai conține 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare și o baterie de 2350 mAh cu tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 3.0. 

De asemenea, am putea beneficia și de un scanner de amprente, la fel ca cel regăsit pe modelul standard cu diagonală de 5.15 inch ce a fost testat și de către noi anterior. Sursele de astăzi indică și un preț de comercializare de 275 dolari pentru Xiaomi Mi 5 Mini, asta în situația în care compania decide lansarea sa pe piață.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×