Samsung prezintă tracker-ul fitness Gear Fit 2 și căștile wireless Gear IconX

1.330 ori
<b>Samsung prezintă tracker-ul fitness Gear Fit 2 și căștile wireless Gear IconX</b>După cum era de așteptat, cei de la Samsung au dezvăluit astăzi noul tracker fitness Gear Fit 2. Acesta nu a sosit singur, ci alături de căștile wireless Gear IconX ce aduc 4 GB memorie internă la pachet cu posibilitatea de stocare a unui număr de 1000

Așa cum am bănuit, evenimentul pregătit de către Samsung pentru începutul lunii iunie a constat în dezvăluirea noului fitness tracker Gear Fit 2. Alături de acesta a mai debutat și un alt produs, și anume căștile wireless Gear IconX pe care le-am mai văzut în imagini anterior. 

Revenind la principala atracție, aflați că Samsung Gear Fit 2 beneficiază de un display curbat Super AMOLED de 1.5 inch cu rezoluție 432 x 216 pixeli, de un procesor dual-core de 1.0 GHz și de 512 MB RAM. Avem 4 GB spațiu intern de stocare, o baterie de 200 mAh și certificare IP68 pentru rezistență la praf și apă (maxim 30 minute în apa de până la 1.5 metri).

Acest device purtabil rulează sistemul de operare Tizen OS, iar printre funcțiile sale avem senzori pentru măsurarea numărului de pași, a distanței parcurse și a caloriilor. Samsung Gear Fit 2 este compatibil cu smartphone-urile ce rulează minim Android 4.4 KitKat și care au minim 1.5 GB memorie RAM. Produsul va fi disponibil în două variante diferite în funcție de mărimea încheieturii utilizatorului (small - 125-170 mm / large - 155-210 mm), urmând ca prețurile să înceapă de la 179.99 în SUA.

Cât despre Samsung Gear IconX, avem de-a face cu o pereche de căști wireless care la rândul lor pot monitoriza activitatea fizică (distanță, viteză, puls, calorii arse). Interesant aici este și faptul că primim 4 GB de stocare cu posibilitatea de stocare unui număr de 1000 melodii. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×