Xiaomi Mi 9 are tot stocul epuizat în doar câteva secunde, după prima vânzare fulger

3.773 ori
<b>Xiaomi Mi 9 are tot stocul epuizat în doar câteva secunde, după prima vânzare fulger</b>Chinezii au început să adopte tot mai des conceptul de "Flash sale" la lansarea unui telefon care vine cu mult hype. Este şi cazul lui Xiaomi Mi 9, care a debutat în China pe 20 februarie, iar cu câteva ore în urmă a fost parte a unei vânzări fulger.

Chinezii au început să adopte tot mai des conceptul de "Flash sale" la lansarea unui telefon care vine cu mult hype. Este şi cazul lui Xiaomi Mi 9, care a debutat în China pe 20 februarie, iar cu câteva ore în urmă a fost parte a unei vânzări fulger. Toate unităţile au fost epuizate în câteva secunde.

Totul pornea la ora locală 10:00 dimineaţa şi unităţile disponibile au dispărut în 53 de secunde doar, cel puţin aşa afirmă Xiaomi pe Weibo. Xiaomi Mi 9 este un telefon cu dotări excelente la preţul la care este oferit. Varianta cu 8 GB RAM costă doar 430 de euro, în condiţiile în care propune o cameră tripla în spate, cu senzor principal de 48 de megapixeli, plus procesor Snapdragon 855.

Xiaomi Mi 9

Avem şi cititor de amprente integrat în ecran şi un design arătos. Acesta este printre primele telefoane cu procesor Snapdragon 855 puse în vânzare şi se găseşte la retailerul chinez JD.com sau pe mi.com. Asta pentru piaţa din China. Cei care se afla în Europa pot face precomenzi la Xiaomi Spania, Italia sau Franţa. Primele livrări de modele cu 6 GB RAM şi 64 GB stocare se fac în această săptămână.

Aşteptam cu nerăbdare să vedem şi noi un Mi 9 la treabă, mai ales că primele benchmark-uri au arătat spectaculos. S-ar putea să-l vedem din data de 28 februarie pe rafturi și la noi.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×