Huawei P30 Pro apare în primele fotografii hands-on, cu o nuanţă interesantă și doar 3 camere

1.742 ori
<b>Huawei P30 Pro apare în primele fotografii hands-on, cu o nuanţă interesantă și doar 3 camere</b>Cum se întâmplă întotdeauna, chiar dacă un produs nu are debutul programat la un anumit show tech, se găseşte cumva o metodă să fie prezentat în spatele uşilor închise. În culisele MWC 2019 cineva a pus mâna pe un Huawei P30 Pro, iar rezultatul este..

Cum se întâmplă întotdeauna, chiar dacă un produs nu are debutul programat la un anumit show tech, se găseşte cumva o metodă să fie prezentat în spatele uşilor închise. În culisele MWC 2019 cineva a pus mâna pe un Huawei P30 Pro, iar rezultatul este seria de fotografii hands-on de mai jos.

Vă reamintesc că flagship-ul va fi prezentat pe 26 martie la Paris, împreună cu varianta mai accesibilă P30. Prototipul prezentat aici nu avea ecranul pornit şi nu a fost văzut în funcţiune. Ca look ar fi aproape de varianta finală, dar ne intriga lipsa de 4 camere în spate. Teoretic, P30 Pro are 4 are o quad camera, iar P30 o cameră triplă.

Cel puţin husele cu decupaj pentru 4 camere ne-au făcut să credem că modelul Pro va trece la 4 senzori. Cei care au pus mâna pe device cred că de fapt nu este un P30, nici P30 Pro, ci o versiune 5G de test a lui P30 Pro cumva. A se remarca şi acel telemetru laser sau senzor ToF de sub cele 4 camere şi un bliţ foarte discret sub el.

Faţă de Huawei P20 Pro, aici avem cele 3 camere în acelaşi modul şi nu două împreună şi un senzor separat. Cine se uită cu atenţie vede şi numele lentilelor folosite. Pe Mate 20 Pro erau Summilux, iar aici apare "Summitor". Ar putea fi o greşeală de o litera de la "Summitar", care există sub formă de lentilă Leica de 50 mm, cu zoom foarte generos. Ca atare am putea vedea zoom hibrid 10x pe acest device.

Nuanţa văzută aici este una foarte reflectiva, spatele pare cromat şi se acoperă uşor cu amprente. Ca dimensiuni, telefonul e foarte similar cu P20 Pro. Marginile amintesc puţin de Mate 20 Pro. Posibil să vedem 4 modele în familia P30 în acest an: P30, P30 Pro, P30 Lite şi un P30 5G.

Toate acestea fiind spuse, Huawei P30 Pro pare un salt mai mic decât la P20 Pro, decât a fost seria P20 de la P10.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×