Xiaomi Mi A2 primeşte o actualizare, care îi aduce suport pentru filmare Full HD la 60 FPS, EIS

1.875 ori
<b>Xiaomi Mi A2 primeşte o actualizare, care îi aduce suport pentru filmare Full HD la 60 FPS, EIS</b>În această săptămână smartphone-ul Xiaomi Mi A2 a primit o nouă actualizare, una menită să aducă schimbări la nivel de captură video. Astfel de acum înainte beneficiem de filmare Full HD de la 60 fps, dar și de suport pentru stabilizare electronică

Unul dintre cele mai dorite telefoane midrange ale momentului, Xiaomi Mi A2 tocmai a primit o actualizare, care îi aduce îmbunătăţiri la nivel de cameră. Despre ce e vorba mai exact aflaţi mai jos.

Lansat în această vară şi scăpat de retaileri de la noi cu ceva vreme înainte de debut, Xiaomi Mi A2 este versiunea globală a lui Xiaomi Mi 6X şi vine cu un Android mai curat decât acel model. Actualizarea cea nouă îi aduce un upgrade la filmare, iar telefonul este acum capabil de captură video Full HD la 60 FPS. Oferă şi suport pentru stabilizare electronică a imaginii şi în ultimii ani am văzut instanţe în care aceasta se ridică aproape la înălţimea OIS-ului.

Xiaomi Mi A2 putea filma iniţial doar în 720p la 120 FPS, Full HD la 30 FPS sau 4K la 30 FPS. Cu ajutorul noii actualizări ajunge să filmeze în Full HD la 60 FPS, o captură utilă pentru subiecţii în mişcare, precum cineva care face skateboarding, trickuri pe role sau o pisică care face tumbe spectaculoase. Telefonul vine cu procesor Snapdragon 660, 4 sau 6 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare.

Are o cameră de 12 MP + 20 MP în spate şi una frontală de 20 MP. Are deja promisă actualizarea la Android 9.0 Pie în perioada următoare şi găsiţi aici preţurile pe piaţa locală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×