Samsung Galaxy A4 se pregăteşte de lansare; Va avea preţ foarte accesibil

5.546 ori
<b>Samsung Galaxy A4 se pregăteşte de lansare; Va avea preţ foarte accesibil</b>Cei de la Samsung se pregătesc pentru o extindere a seriei de terminale Galaxy A, asta deși la început de an părea să avem parte de o reorganizare și o restrângere a modelelor. Acum nu mai este cazul de așa ceva și curând vom asista și la debutul

Seria Samsung Galaxy A e pe cale să devină mai amplă, judecând după o nouă scăpare. S-ar părea că Samsung pregăteşte un Samsung Galaxy A4, care va aduce un design specific seriei Galaxy A sau Galaxy J mai nou, dar dotări clasice pentru un model de buget/entry level.

Samsung Galaxy A8 şi A8+ au fost telefoane high midrange, Galaxy A6 e mai mult un Galaxy J5/J6 deghizat, iar Galaxy A4 ar putea foarte bine să fie un handset entry level chiar. Cele mai recente certificări Bluetooth ne indică faptul că terminalul a apărut sub numele de cod SM-A460F, SM-A460F_DS, SM-A460N, SM-A460U, SM-A460X, SM-A460XN şi SM-A460XC. Fiecare va fi destinată unei anumite regiuni de pe glob se pare, judecând după benzile LTE aferente.

Varianta SM-A460F_DS plusează chiar cu două sloturi SIM, iar terminalul ar urma să vină cu un ecran Infinity Display, deci cu aspect 18.5:9 şi un corp din aluminiu cu design în stil Galaxy A6. Nu avem încă o perioadă de lansare pentru terminal, dar având în vedere că a primit certificarea Bluetooth, sunt şanse să îl vedem debutând luna viitoare. Încă nu e clar dacă vom vedea şi un Galaxy A4+ plusând cu vreo cameră duală.

Dacă ar fi să ghicesc specificaţii, aş zice că primim un ecran de 5.6 inch, 2 sau 3 GB RAM, un procesor octa core Exynos mai vechiut şi o baterie de 2700 sau 3000 mah. O cameră de 13 MP cel puţin se află în spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×