Xiaomi Mi Note 10, telefonul cu cameră foto de 108 mpx va debuta curând în oferta Vodafone România

1.949 ori
<b>Xiaomi Mi Note 10, telefonul cu cameră foto de 108 mpx va debuta curând în oferta Vodafone România</b>Prin intermediul unor informații ajunse la redacția noastră aflăm astăzi faptul că în curând operatorul Vodafone România va aduce la vânzare și smartphone-ul Xiaomi Mi Note 10, device-ul cu cameră foto de 108 megapixeli

Prin intermediul unor informații ajunse la redacția noastră aflăm astăzi faptul că în curând operatorul Vodafone România va aduce la vânzare și smartphone-ul Xiaomi Mi Note 10, device-ul cu cameră foto de 108 megapixeli în spate pe care l-am testat chiar luna trecută. Avem o recenzie detaliată pentru voi și în cazul în care nu ați vizionat-o sau citit-o până acum, o găsiți aici.

Mi Note 10

Revenind totuși la știrea principală, așteptăm ca device-ul să își facă apariția în oferta Vodafone în această lună și ținând cont de prețurile văzute pe plan local, posibil ca suma practicată de operator să fie între 2.399 și 2.699 lei. Partea bună este reprezentată totuși de opțiunea ce permite achiziția smartphone-ului la abonament, fie nou sau prelungire, caz în care se aplică și discount-uri aferente.

Mi Note 10 face o impresie plăcută și prin ecranul său Super AMOLED de 6.47 inch cu rezoluție FHD+ și margini laterale curbate ca pe flagship-urile Samsung. Are cameră selfie de 32 mpx, setup Penta-Lens în spate cu filmare 4K și o baterie de 5260 mAh capabilă de alimentare rapidă la 30W.

Până când debutează acest telefon la Vodafone, iată ce alte modele Xiaomi găsiți în prezent la operator:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×