Xiaomi Mi CC9 Pro s-ar putea lansa chiar săptămâna viitoare, cu o cameră de 108 mpx în spate

2.423 ori
<b>Xiaomi Mi CC9 Pro s-ar putea lansa chiar săptămâna viitoare, cu o cameră de 108 mpx în spate</b>În această vară cei de la Xiaomi au introdus pe piață și seria de telefoane Mi CC, modele din zona mid-range cu design arătos și prețuri accesibile. Vorbim despre Xiaomi Mi CC9 și Mi CC9e care după un debut inițial pe piața din

În această vară cei de laXiaomi au introdus pe piață și seria de telefoane Mi CC, modele din zona mid-range cu design arătos și prețuri accesibile. Vorbim despre Xiaomi Mi CC9 și Mi CC9e care după un debut inițial pe piața din China au ajuns și pe plan blocal sub formă de modele rebranding din seria Mi A3. Acum se pare că ne pregătim de lansarea unei noi variante ce va pune accentul pe partea de fotografiere.

Un leak proaspăt ajuns pe rețeaua de socializare Weibo scoate la iveală faptul că Xiaomi pregătește lansarea lui Mi CC9 Pro pe data de 24 octombrie, o variantă upgrade ce este așteptată cu o cameră foto de 108 mpx în spate. S-ar folosi senzorul Samsung ISOCELL Bright HMX de 1/1.33 inch, unitate capabilă de filmare 6K la 30fps și pe care am văzut-o recent la bordul conceptului Mi Mix Alpha.

Se pot realiza fotografii la rezoluție originală de 108 mpx sau opta pentru tehnologia Tetracell prin care se combină 4 pixeli pentru livrarea unor imagini mai bune în condiții low-light. Telefonul cel nou ar avea ecran curbat dezvoltat de către Visionox și un procesor Snapdragon 730G la pachet.

Informațiile prezentate nu sună deloc rău, dar așteptăm un teaser oficial care să confirme această dată de lansare. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×