Xiaomi Pocophone F1 este testat de DxOMark și face o impresie bună; La egalitate cu iPhone 8

1.420 ori
<b>Xiaomi Pocophone F1 este testat de DxOMark și face o impresie bună; La egalitate cu iPhone 8</b>DxOMark tocmai a apucat să îl testeze poate pe cel mai bun telefon din 2018, când vine vorba de raportul calitate/preţ. E vorba despre Xiaomi Pocophone F1, care în curând ar trebui să aibă şi un succesor. La testele noastre

DxOMark tocmai a apucat să îl testeze poate pe cel mai bun telefon din 2018, când vine vorba de raportul calitate/preţ. E vorba despre Xiaomi Pocophone F1, care în curând ar trebui să aibă şi un succesor. La testele noastre nu a fost chiar impresionant la cameră, dar altele sunt atuurile sale. DxOMark îl vede totuşi ca egal cu iPhone 8.

Xiaomi Pocophone F1

Telefonul obţine la testele francezilor 91 de puncte şi se află pe locul 21/22 în top. E peste ZenFone 5, Google Pixel şi HTC U11, dar cu 8 puncte sub Xiaomi Mi 8 şi cu un punct sub iPhone 8. Avem de-a face aici cu o cameră duală în spate, cu senzori de 12 MP + 5 MP, cu deschidere F/1.9, PDAF şi bliţ dual LED.

Xiaomi Pocophone F1

Filmarea se realizează în 4K la 30 FPS, deşi recent telefonul a fost actualizat cu software care îi activează filmarea 4K la 60 FPS şi 960 FPS Super Slow Motion. Pocophone F1 obţine 92 de puncte la testul foto şi 90 de puncte la cel video. Pierde cel mai mult la zoom pe partea foto, cu doar 20 de puncte acolo, iar la Bokeh scoate doar 40 de puncte. Se vede treaba că nu scoate poze Portrait deloc bune, ceea ce am constatat şi noi.

Xiaomi Pocophone F1

La video obţine scor foarte mare la autofocalizare, dar pierde pe partea de textură. DxOmark a mai apreciat expunerea fotografiilor la interior şi exterior, culorile plăcute şi bliţul care îşi face treaba bine. Captura low light e totuşi slabă, faţa arată ciudat la Bokeh şi avem şi dynamic range limitat la filmare. Balansul de alb e OK, în mare.

Xiaomi Pocophone F1

Având în vedere că iPhone 8 nu a fost un salt mare de la iPhone 7, să îl pui pe Pocophone F1 pe acelaşi prag cu iPhone 7/8 pare rezonabil şi cred că dacă îl întrebăm pe colegul Alex, posesor de iPhone 7 o să fie de acord. DxOMark nu a testat şi camera selfie de 20 MP totuşi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×