Android Q are APK-urile disecate: recunoaştere facială nativă, noi elemente de UI, captură de ecran video

1.186 ori
<b>Android Q are APK-urile disecate: recunoaştere facială nativă, noi elemente de UI, captură de ecran video </b>Android Q a avut o posibilă dată de anunţ dezvăluită în ultima săptămână: 7 mai în cadrul Google I/O 2019, iar de atunci pare a se fi deschis zăgazul şi vedem o sumedenie de scăpări legate de OS-ul Google

Android Q a avut o posibilă dată de anunţ dezvăluită în ultima săptămână: 7 mai în cadrul Google I/O 2019, iar de atunci pare a se fi deschis zăgazul şi vedem o sumedenie de scăpări legate de OS-ul Google.

Android Q

Ştiam deja de temă şi fundalurile întunecate şi noi modalităţi de a administra permisiuni. Se mai discuta şi despre o deblocare facială nativă mai performantă. Acum cei de la 9to5Google au reuşit să pună mâna pe o versiune prototip de Android Q, să facă săpături în APK-uri şi ne prezintă descoperirile lor.

Android Q

Prin decompilarea unor linii de cod, băieţii au aflat ce e nou. Totul a fost emulat pe un desktop şi au fost realizate primele capturi de ecran. Aflăm că va exista o recunoaştere facială mai sigură în Android Q, în loc să se axeze doar pe o fotografie din Trusted Face. E vorba despre scanarea în 3D a feței de această dată, în stil iPhone X. Senzorii de gen sunt suportaţi nativ acum.

Android Q

Android Q va mai aduce şi captură de ecran video, similară cu soluţii third party. Sursa mai scrie şi că versiunea este cu adevărat Android 10.0 şi primim un buton de Urgenţă/SOS declanşat atunci când ţinem apăsat pe Power, iarăşi în stil iPhone. Putem şi să selectăm ce date ale senzorilor să fie preluate şi ce nu şi avem multiple opţiuni noi în zona Privacy.

Android Q

Vom mai umbla şi la notificări şi le vom putea organiza în noi moduri şi le vom putea "afişa silenţios". Android Q mai aduce suport WiFi WPA3 şi include indicatoarele de sistem aferente conexiunilor 5G şi chiar 5G+. Pare să fie un upgrade ceva mai mare decât Pie la prima vedere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×