Xiaomi pregătește un program de tip buy-back prin care posesorii de iPhone vor primi un Mi Note la schimb

827 ori
<b>Xiaomi pregătește un program de tip buy-back prin care posesorii de iPhone vor primi un Mi Note la schimb</b>Pentru a-și face simțită prezența și mai mult pe piața chineză și a mușca din cota celor de la Apple, Xiaomi are în plan implementarea unui program de tip buy-back prin care posesorii de terminale iPhone vor avea parte de noi device-uri Xiaomi...

Pentru a-și face simțită prezența și mai mult pe piața chineză și a mușca din cota celor de la Apple, Xiaomi are în plan implementarea unui program de tip buy-back prin care posesorii de terminale iPhone vor avea parte de noi device-uri Xiaomi odată ce decid că este vremea pentru o schimbare.

Potrivit unui zvon, producătorul chinez va oferi un Xiaomi Mi Note posesorilor de iPhone 5s, în timp ce utilizatorii de iPhone 6 și iPhone 6 Plus vor fi ademeniți cu un Xiaomi Mi Note Pro, phablet cu display Quad HD de 5.7 inch, procesor octa-core Snapdragon 810 și 4 GB memorie RAM.

De asemenea, aflăm și faptul că terminalele iPhone oferite la schimb vor fi acceptate indiferent de starea în care se află, cu mențiunea că acestea trebuie să fie funcționale. Ați renunța la un iPhone 5s/6 pentru un asemenea phablet?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×