Ericsson Wallet e prima platformă mobilă pentru plăti care obține certificarea pentru securitate a cardurilor

Autor:  | Publicat în:  Ericsson 441 ori
<b>Ericsson Wallet e prima platformă mobilă pentru plăti care obține certificarea pentru securitate a cardurilor</b>Ericsson avea un serviciu mobil de plăți de câțiva ani, dar azi acesta devine primul care primește certificarea pentru standardele de securitate ale industriei cardurilor de plăți. E vorba despre Ericsson Wallet Platform 3.0 aici, în cazul în...

Ericsson avea un serviciu mobil de plăți de câțiva ani, dar azi acesta devine primul care primește certificarea pentru standardele de securitate ale industriei cardurilor de plăți. E vorba despre Ericsson Wallet Platform 3.0 aici, în cazul în care vă întrebați.

Această certificare confirmă faptul că o soluție software financiară e conformă cu standardele de securitate impuse de autoritățile în domeniu. Ericsson Wallet oferă instituțiilor financiare și operatorilor funcții de securitate adecvate pentru plățile online și cu mobilul. Jan Willekens, security manager la Ericsson M-Commerce afirmă că această companie e lider global în segmentul serviciilor financiare mobile, iar platforma Wallet oferă servicii sigure și scalabile pentru clienți.

Standardele de securitate PCI protejează deținătorii de carduri și datele lor și sunt aplicate pentru toate organizațiile care desfășoară tranzacții sau folosesc datele de pe carduri. Ericsson are și rolul de a conecta băncile, operatorii, organizațiile de transferuri bancare, furnizorii de împrumuturi și alte organizații. Flexibilitatea și transparentă sunt două aspecte cheie ale serviciului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×