Xiaomi prezintă tehnologia de încărcare wireless la 30W ce va sosi pe Mi 9 Pro 5G

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 591 ori
<b>Xiaomi prezintă tehnologia de încărcare wireless la 30W ce va sosi pe Mi 9 Pro 5G</b>Începutul săptămânii marchează iată și lansarea celui mai rapid standard de alimentare wireless și anume Mi Charge Turbo de la Xiaomi care va încărca telefonul la o putere de 30W. Este o inovație serioasă în zona încărcării

Începutul săptămânii marchează iată și lansarea celui mai rapid standard de alimentare wireless și anume Mi Charge Turbo de la Xiaomi care va încărca telefonul la o putere de 30W. Este o inovație serioasă în zona încărcării fără fir a smartphone-urilor și în cazul companiei chineze de față avem parte chiar de o evoluție, tehnologia prezentată astăzi fiind mai rapidă decât cea pe fir la 27W oferită în momentul actual pe telefoanele din portofoliu.

Xiaomi Mi Charge Turbo 30W

Potrivit Xiaomi, încărcarea wireless a unui telefon cu baterie de 4000 mAh ce suportă standardul Mi Charge Turbo 30W se va realiza de la 0 la 50% în doar 25 minute. Pentru alimentarea de la 0 la 100% va fi nevoie de puțin peste o oră, adică 69 minute. Totodată, această tehnologie prezentată va oferi și suport pentru alimentare wireless inversă astfel că puteți încărca și telefoanele prietenilor ca pe Galaxy S10 și Huawei P30 Pro.

Xiaomi Mi Charge Turbo 30W

Conform testelor făcute de Xiaomi, această tehnologie poate încărca până la 20% un iPhone XS prin încărcare inversă în aproximativ 30 minute. Alimentarea wireless la 30W va fi disponibilă pe viitorul flagship al companiei numit Xiaomi Mi 9 Pro 5G, așteptat să debuteze pe piață în această toamnă. 

De asemenea, compania chineză ține să menționeze că deja a început dezvoltarea tehnologiei de alimentare wireless la 40W.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×