Primul telefon Motorola cu cameră selfie pop up apare în imagini noi, rămâne misterios

770 ori
<b>Primul telefon Motorola cu cameră selfie pop up apare în imagini noi, rămâne misterios</b>Motorola a fost deosebit de ocupată în acest an, între lansări de modele Moto G7, Moto Z4 şi vreo 3-4 modele Motorola One. Compania s-a ferit totuşi de un trend până acum: cel al telefoanelor cu cameră selfie pop up

Motorola a fost deosebit de ocupată în acest an, între lansări de modele Moto G7, Moto Z4 şi vreo 3-4 modele Motorola One. Compania s-a ferit totuşi de un trend până acum: cel al telefoanelor cu cameră selfie pop up. Asta se rezolvă odată cu un viitor model, care tocmai a scăpat în imagini.

Avem de-a face cu un smartphone cu design destul de alungit şi cu muchii înguste ale ecranului, clar mai înguste decât la Moto One Vision şi One Action. Bărbia ar rămane groasă. Sursa scăpării afirmă că acest telefon ar putea rula o versiune personalizată de Motorola de Android şi că ar putea să nu facă parte din programul Android One. Nu se ştie dacă ajunge să facă parte din seria Motorola One sau nu.

Motorola

Numele Motorola G8 a apărut în august, atunci când apăreau imagini cu acest dispozitiv prima oară, chiar de la Evan Blass.. E cam devreme totuşi pentru Moto G8, care teoretic ar trebui să vină în primăvara lui 2020. Nu e foarte clar şi câte camere avem în spate şi dacă acolo se află un cititor de amprente să unu. Vedem şi că acea cameră selfie pop up are un accent roz sau mov, deci am putea să vedem accente de această culoare şi în alte zone ale telefonului.

O altă teorie în afară de cea cu Moto G8, e că acesta ar fi un model Moto Z, poate unul care face parte din colecţia de toamnă. Posibil să apară şi pini modulari în spate jos. Mă aştept la un CPU Snapdragon 6xx sau 7xx, 6 sau 8 GB RAM şi o cameră duala sau tripla în spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×