Xtouch Ephone 2, cel mai mic telefon din lume, acum în oferta eMAG.ro la un preț de 324 lei

3.303 ori
<b>Xtouch Ephone 2, cel mai mic telefon din lume, acum în oferta eMAG.ro la un preț de 324 lei</b>Nu de multe ori vedem &icirc;n stocurile magazinelor din țară și produse ceva mai inedite cum este cazul lui Xtouch Ephone 2. Acest model descris drept cel mai mic telefon din lume, tocmai ce sosește &icirc;n oferta eMAG.ro, retailer ce &icirc;l...

Nu de multe ori vedem în stocurile magazinelor din țară și produse ceva mai inedite cum este cazul lui Xtouch Ephone 2. Acest model descris drept cel mai mic telefon din lume, tocmai ce sosește în oferta eMAG.ro, retailer ce îl comercializează în varianta de culoare neagră pentru suma de 324 lei.

Aflăm că telefonul este dezvoltat de către o compania din Rusia, acesta fiind cu puțin mai mare decât un stick USB clasic. De asemenea, după cum puteți vedea și în imaginea de mai sus, telefonul poate fi utilizat și pe post de handsfree, exact cum brățara Huawei SmartBand ne demonstra această funcție cu ceva ani în urmă.

Xtouch Ephone 2, cel mai mic telefon din lume, acum în oferta eMAG.ro la un preț de 324 lei

Ca specificații avem un terminal cu display de 0.66 inch, 32 MB memorie internă pentru salvarea contactelor, suport micro-SIM, o baterie de 200 mAh și conectivitate Bluetooth 3.0. Deși Ephone 2 poate funcția și de unul singur, există posibilitatea de conectare a smartphone-ului la acest model folosindu-ne de Bluetooth.

Mai apoi, vom putea efectua și primi apeluri direct pe micuțul gadget ce-l putem purta și la ureche ca pe un handsfree obișnuit. Îl puteți comanda de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×