ASUS lansează oficial în România telefoanele ZenFone Zoom, ZenFone Max şi ZenFone 2 Deluxe Special Edition

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.088 ori
<b>ASUS lansează oficial în România telefoanele ZenFone Zoom, ZenFone Max şi ZenFone 2 Deluxe Special Edition</b>ASUS a lansat astăzi oficial &icirc;n Rom&acirc;nia cele mai noi modele ZenFone ale sale, printre care şi mult aşteptatul cameraphone ZenFone Zoom, pe care &icirc;l avem şi sosit la teste &icirc;ntre timp, dar şi ASUS ZenFone Max (review aici) şi...

ASUS a lansat astăzi oficial în România cele mai noi modele ZenFone ale sale, printre care şi mult aşteptatul cameraphone ZenFone Zoom, pe care îl avem şi sosit la teste între timp, dar şi ASUS ZenFone Max (review aici) şi ZenFone 2 Deluxe Special Edition.

Toate 3 telefoanele sunt disponibile pe piaţa din această lună. ASUS ZenFone Zoom se remarcă din trio, fiind cel mai subţire smartphone cu zoom optic 3X şi camera PixelMaster de 13 megapixeli la bord. El vine la pachet cu un sistem optic cu 10 elemente şi un blitz extra, care se poate ataşa la exterior. Avem parte şi de stabilizare optică şi de un blitz Real Tone dual LED.

Acest model include un procesor quad core Intel Atom Z3580 64 bit, 4 GB RAM şi un ecran IPS Full HD de 5.5 inch. ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition are un design elegant, inspirat din automobilele de curse. El are două versiuni: Silver Polygon şi Carbon Night, cu procesoare puternice Intel Atom Z3590 şi 4 GB RAM, dar şi 128 GB stocare internă.

În spate se remarcă un model multifaţetat, cu 500 de poligoane. ASUS ZenFone Max este o cunostiinta mai veche a noastră, fiind deja testat în vremuri mai geroase şi obţinând rezultate fantastice la testele de baterie. Acest battery phone are o unitate de 5000 mAh la interior şi camera lui ZenFone Laser în spate.

PREȚURI:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×