Yahoo! invita developerii sa creeze aplicatii mobile

1.151 ori
<b>Yahoo! invita developerii sa creeze aplicatii mobile</b>Yahoo! anunta in cadrul CTIA Wireless ca va deschide platforma Blueprint Mobile pentru developerii care doresc sa creeze aplicatii pentru terminalele Java, Windows Mobile si Symbian, dar si pentru site-urile in varianta pentru mobil. Yahoo! Blueprint...

Yahoo! anunta in cadrul CTIA Wireless ca va deschide platforma Blueprint Mobile pentru developerii care doresc sa creeze aplicatii pentru terminalele Java, Windows Mobile si Symbian, dar si pentru site-urile in varianta pentru mobil.

Yahoo! Blueprint ofera developerilor o platforma deschisa, prin intermediul caruia ei pot crea aplicatii pentru telefonul mobil. Compania a anuntat de asemenea aplicatia oneConnect iPhone, care permite utilizatorilor sa isi administreze statusurile online cu un singur program. Blueprint rezolva cea mai importanta problema a industriei mobile, permitand developerilor ca printr-un singur click sa scrie programe si sa creeze servicii mobile care sa ruleze simultan pe mai multe tipuri de terminale si sisteme de operare.

Astfel, softurile rezultate vor fi disponibile pentru publicul de masa, milioane de utilizatori. De asemenea, Blueprint permite developerilor sa lucreze mai rapid, cu ajutorul unei interfate care optimizeaza continuturile si un set de functii care include harti si servicii bazate pe locatie, plus compatibilitatea cu mii de terminale. Yahoo! foloseste aceasta platforma pentru a dezvolta aplicatii pentru iPhone deocamdata si se afla in discutii cu Apple, urmand sa puna la dispozitie Blueprint, in varianta pentru iPhone developerilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×