NVIDIA si Opera Software lucreaza la accelerarea... browsingului mobil

1.152 ori
<b>NVIDIA si Opera Software lucreaza la accelerarea... browsingului mobil</b>In vreme ce altii lucreaza la acceleratorul de particule, NVIDIA si Opera Software colaboreaza pentru a schimba experienta oferita de terminalele mobile la capitolul web browsing. Astfel, companiile doresc sa ofere o experienta de navigare full desktop pe...

In vreme ce altii lucreaza la acceleratorul de particule, NVIDIA si Opera Software colaboreaza pentru a schimba experienta oferita de terminalele mobile la capitolul web browsing.

Astfel, companiile doresc sa ofere o experienta de navigare full desktop pe micul ecran al unui terminal portabil. De la suportul pentru JavaScript, la o grafica vectoriala accelerata si continuturi video, toate acestea isi vor gasi loc pe smartphone-uri. Rezultatul acestei colaborari va fi un browser optimizat de NVIDIA, Opera 9.5 oferit de catre producatorul de placi grafice in cadrul suitei sale de softuri third party.

Opera 9.5 in aceasta versiune modificata va sosi impreuna cu produsele din gama NVIDIA Tegra, destinate terminalelor care ruleaza Windows Mobile si Windows CE. Solutiile NVIDIA Tegra integreaza procesoare ARM si GPU-uri GeForce si suporta accelerare media. Accelerarea GPU va oferi o experienta de browsing care include continuturi video, rich media si zooming la discretie, toate acestea cu un consum redus al bateriei. Primele terminale dotate cu noua versiune a browserului si hardware-ul NVIDIA Tegra vor sosi in 2009.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×