Yahoo lansează propria metodă de căutare pentru aplicații... vrea eficiență maximă

Autor:  | Publicat în:  Yahoo 722 ori
<b>Yahoo lansează propria metodă de căutare pentru aplicații... vrea eficiență maximă</b>Yahoo, adică motorul de căutare care de curând a fost depășit de Bing are acum planuri mari... și curajoase: vrea să lanseze o metodă proprie de căutare a aplicațiilor, cu eficiența crescută drept scop. Deocamdată avem o categorie de căutare...

Yahoo, adică motorul de căutare care de curând a fost depășit de Bing are acum planuri mari... și curajoase: vrea să lanseze o metodă proprie de căutare a aplicațiilor, cu eficiența crescută drept scop. Deocamdată avem o categorie de căutare pentru aplicații Android integrată în motorul de căutare propriu.

Pagina principală de rezultate include acum un nou tab cu eticheta "Apps", care oferă utilizatorilor posibilitatea de a găsi aplicații Android în funcție de termenii de căutare. Există numeroase astfel de metode de căutare pe tot webul, dar o funcție de acest gen e întotdeauna binevenită și pe un motor de căutare. Oferta celor de la Yahoo acoperă și aplicațiile iOS, dar vine și cu un filtru, pe care îl putem aplica atunci când căutam softuri Android, de exemplu.

De îndată ce sunt afișate rezultatele căutării veți putea ajunge în Android Market pentru a descărca softurile dorite sau puteți scana codul QR asociat aplicației. Aveți la îndemână și o mică zona cu review-uri de aplicații și asta fără să fie nevoie să intrați în Market, ceea ce e de apreciat. în plus, Yahoo oferă și o opțiune "Trending Now", care va arăta ce app-uri sunt la modă. Ideea pare una bună pentru început și nu văd decât aplicații pozitive pentru ea, dar asta nu înseamnă că Yahoo este salvat de la scăderea continua de trafic.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×