ZTE Blade A465 primeşte certficarea FCC pentru utilizarea LTE de Categoria 4

919 ori
<b>ZTE Blade A465 primeşte certficarea FCC pentru utilizarea LTE de Categoria 4</b>ZTE ar trebui să aducă c&acirc;teva terminale interesante la IFA 2015 săptăm&acirc;na viitoare, dar &icirc;ntre timp pregăteşte o lansare pentru piaţa din Mexic. Modelul ZTE Blade A465 ar fi primit recent certificarea de la FCC pentru utilizarea...

ZTE ar trebui să aducă câteva terminale interesante la IFA 2015 săptămâna viitoare, dar între timp pregăteşte o lansare pentru piaţa din Mexic. Modelul ZTE Blade A465 ar fi primit recent certificarea de la FCC pentru utilizarea în reţelele din această ţară.

Terminalul e compatibil LTE, Bluetooth şi WiFi şi tot ce avem legat de el este imaginea de mai sus, fără o listă clară de specificaţii. Ştim că el rulează Android şi suportă LTE Categoria 4, ceea ce înseamnă viteze de download de până la 150 Mbps şi de upload de până la 50 Mbps. Mă aştept aici la dotări midrange sau chiar entry level, cu un procesor MediaTek sau un Snapdragon 210.

1 sau 2 GB RAM, Lollipop şi o cameră de 8 sau 13 megapixeli ar trebui să fie la bord. Ecranul ar putea fi un IPS de 5 inch cu rezoluţie 720p şi probabil avem şi o cameră selfie de cel puţin 2 megapixeli la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×