Hyundai L575 este un nou smartphone ce primeşte certificarea FCC, terminalul aduce cu un Xperia

Autor:  | Publicat în:  Hyundai 1.434 ori
<b>Hyundai L575 este un nou smartphone ce primeşte certificarea FCC, terminalul aduce cu un Xperia</b>Un telefon interesant numit Hyundai L575 a fost certificat de către FCC &icirc;n această săptăm&acirc;nă, el aduc&acirc;nd ca design cu un telefon Sony Xperia. &Icirc;n cazul &icirc;n care vă &icirc;ntrebaţi, acest brand Hyundai nu este acelaşi cu...

Un telefon interesant numit Hyundai L575 a fost certificat de către FCC în această săptămână, el aducând ca design cu un telefon Sony Xperia. În cazul în care vă întrebaţi, acest brand Hyundai nu este acelaşi cu producătorul de automobile.

Terminalul în cauză a fost certificat de FCC pentru utilizarea în reţele LTE, WCDMA şi GSM pe 28 august. El suporta şi WiFi şi Bluetooth, rulează Android şi atinge viteze de download de până la 150 Mbps. E interesant să aflăm că firma chineză Gionee se va ocupa de producţia acest model, deci cele două branduri au probabil un parteneriat sau eventual o companie mama comună.

Hyundai L575

Din păcate nu avem specificaţii pentru handset, dar remarcam totuşi carcasa sa glossy, cu o porţiune din sticlă în faţă şi una în spate. Aparent terminalul ar avea un ecran edge to edge la prima vedere şi pare destul de îngust şi elegant încât să aducă şi dotări de flagship. Nu mă aştept totuşi să vedem un handset Hyundai pe piaţa europeană prea curând.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×