ZTE Grand S III ar putea fi lansat oficial În cadrul târgului CES 2015

Autor:  | Publicat în:  ZTE 600 ori
<b>ZTE Grand S III ar putea fi lansat oficial În cadrul târgului CES 2015</b>La un an de la apariția smartphone-ului ZTE Grand S II, astăzi aflăm noi detalii despre succesorul său, device ce este așteptat să fie dezvăluit oficial în cadrul târgului CES 2015 din Las Vegas, show ce va avea loc la începutul lunii ianuarie....

La un an de la apariția smartphone-ului ZTE Grand S II, astăzi aflăm noi detalii despre succesorul său, device ce este așteptat să fie dezvăluit oficial în cadrul târgului CES 2015 din Las Vegas, show ce va avea loc la începutul lunii ianuarie. De asemenea, avem ocazia să arunăm o privire și asupra unor prime randări cu terminalul în cauză.

Deși specificațiile sale tehnice sunt pentru moment necunoscute, imaginile ajunse astăzi în presă ne oferă o idee despre modul în care va arata ZTE Grand S III din punct de vedere al design-ului pe care îl va adopta.

ZTE Grand S III

Din câte se poate remarca, Grand S III va sosi cu o carcasă rotunjită în partea din spate, element pe care l-am întâlnit și în cazul altor device-uri flagship ce au fost lansate în acest an, câteva exemple fiind HTC One M8, LG G3, sau Nexus 6. Rămâne de văzut dacă în săptămânile imediat următoare ni se vor dezvălui noi detalii despre produsul pregătit de ZTE.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×