ZTE pregăteşte un telefon Nubia "full screen" cu o cameră în stil Essential Phone; Iată un teaser

916 ori
<b>ZTE pregăteşte un telefon Nubia "full screen" cu o cameră în stil Essential Phone; Iată un teaser</b>Producătorul chinez ZTE pregătește încă o lansare de smartphone, de această dată urmând a fi vorba despre un terminal care taie și mai serios muchiile ecranului. Va fi un produs din gama Nubia și pe seama teaserului descoperim că lansarea

Dacă în ultimele zile priveam cu fascinaţie cum Unbox Therapy se joacă cu un Vivo Apex, iată că la orizont se iveşte încă un "rechin", care e gata să mănânce din muchiile ecranului. Este un ZTE Nubia şi avem deocamdată doar un teaser pentru el.

ZTE

Nubia este o filială a celor de la ZTE, una poziţionată independent ca branding şi mizând pe factorul cool, preţuri mici şi vânzare online. Nubia Z9 deja miza pe ecranele cu muchii foarte înguste încă din anul 2015. S-a ajuns la Nubia Z17 (și variante cu S), care aducea şi aspectul 18:9 în ecuaţie, iar acum ni se pregăteşte ceva nou, conform paginii Weibo a companiei.

Imaginea promoţională ne promite doar "Full Screen 3.0", adică o nouă ediţie de ecran edge to edge, după Nubia Z9 şi Z17. Sursele afirmă că vom vedea o cameră plasată în centrul zonei superioare a ecranului, în stil Essential Phone. Se şi vede de altfel faptul că punctul din "3.0" e fix în mijlocul frunţii ecranului.

Acesta ar urma să fie flagshipul Nubia Z18, probabil cu un procesor Snapdragon 845, baterie generoasă, rezoluţie Full HD+ şi 8 GB RAM. Mă aştept şi la o cameră duală cu Bokeh şi la preţ rezonabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×