GearBest are la vânzare un TV Box cu Android 8.1, 4 GB RAM și comenzi vocale pentru doar 79.99 dolari

942 ori
<b>GearBest are la vânzare un TV Box cu Android 8.1, 4 GB RAM și comenzi vocale pentru doar 79.99 dolari</b>În oferta de astăzi a celor de la GearBest găsim și un TV Box interesant prin prisma dotărilor și al prețului de comercializare, model numit SCISHION AI ONe care se livrează cu Android 8.1 Oreo și cu 4 GB RAM la bord pentru ca experiența

În situația în care doriți să aveți parte de funcții inteligente pe televizorul vostru non-smart, soluția potrivită poate fi un TV Box precum cel de astăzi pe care ni-l propune GearBest.com. Dispozitivul de față aduce multiple funcționalități la pachet, asta pe lângă opțiunea standard de acces la internet prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi. Descoperiți din rândurile de mai jos ce știe să facă și la ce preț este vândut!

TV BOX

Produsul se numește SCISHION AI One și avem de-a face aici cu un pachet hardware atractiv raportat la prețul plătit, unul compus din procesor quad-core RK3328 de 1.5 GHz, o soluție grafică Mali-450MP2 și 4 GB RAM DDR3 pentru multitasking eficient. Se oferă și 32 GB de stocare flash, respectiv un slot pentru carduri microSD ce este util la nevoie.

TV BOX

Aaparatul oferă Bluetooth 4.0, HDMI, suport pentru redare 4K, dar și suport pentru output audio 5.1 Surround. TV Box-ul oferă și un port RJ45, 1x USB 2.0, 1x USB 3.0, AV, cât și un port DV pentru alimentare. Se oferă alături de o telecomandă la pachet ce funcționează pe baza a două baterii AAA și dispozitivul se bazează pe o variantă modificată a lui Android 8.1 Oreo.

TV BOX

Veți avea acces la magazinul de aplicații Google Play și putea instala astfel aplicații de streaming precum YouTube, Netflix sau altele, fix precum se întâmplă și pe un Smart TV. O funcție tare utilă este și posibilitatea de control pe bază de comenzi vocale, telecomanda având microfoane integrate. Este o soluție accesibilă de a vă transformat vehicul televizor într-unul smart, asta pentru doar 79.99 dolari.

TV Box-ul poate fi comandat de pe GearBest.com și important de știut este că se livrează cu adaptor european pentru priză!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×