ZTE Star 2 primește certificare din partea TENAA; vine cu 3GB RAM și procesor quad-core de 2.5 GHz

627 ori
<b>ZTE Star 2 primește certificare din partea TENAA; vine cu 3GB RAM și procesor quad-core de 2.5 GHz</b>Un alt terminal certificat de curând de către agenția chineză TENAA este și ZTE Star 2, device ce aduce la pachet dotări de top. Din câte putem observa, la capitolul design, acest nou smartphone adoptă o carcasă metalică și un buton home...

Un alt terminal certificat de curând de către agenția chineză TENAA este și ZTE Star 2, device ce aduce la pachet dotări de top. Din câte putem observa, la capitolul design, acest nou smartphone adoptă o carcasă metalică și un buton home circular similar cu cel de pe telefoanele Meizu.

ZTE Star 2 va beneficia de un display Full HD de 5.5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz, 3 GB memorie RAM, un slot pentru carduri microSD, o cameră foto principală Sony de 13 megapixeli cu bliț dual-LED și o cameră frontală de 8 megapixeli.

ZTE Star 2 primește certificare din partea TENAA; vine cu 3GB RAM și procesor quad-core de 2.5 GHz

Acest device va măsura 154 mm în lungime, 77 mm în lățime și 9.8 mm în grosime. ZTE Star 2 va rula Android 4.4.4 KitKat încă din fabrică și credem că va primi ulterior și actualizarea la Android 5.0 Lollipop. Cum vi se pare acest phablet?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×