Evolio dă startul unei campanii speciale de Crăciun; reduceri atractive pentru cele mai dorite produse

Autor:  | Publicat în:  Evolio 579 ori
<b>Evolio dă startul unei campanii speciale de Crăciun; reduceri atractive pentru cele mai dorite produse</b>începând de astăzi, 16 decembrie și până pe 28 decembrie, cei de la Evolio dau startul unei campanii speciale de Crăciun prin care primim reduceri atractive pentru cele mai dorite produse din protofoliul companiei, printre acestea regăsindu-se...

începând de astăzi, 16 decembrie și până pe 28 decembrie, cei de la Evolio dau startul unei campanii speciale de Crăciun prin care primim reduceri atractive pentru cele mai dorite produse din protofoliul companiei, printre acestea regăsindu-se atât tablet, cât și smartphone-uri cu prețuri accesibile.

Un astfel de smartphone ce arată foarte bine atât din punct de vedere al design-ului, cât și al prețului este Evolio Neos, terminal dual-SIM ce aduce un display IPS de 4.5 inch, un procesor quad-core, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto de 8 megapixeli și o baterie de 2.000 mAh. Prețul acestui device este de 479 lei.

De asemenea, alte reduceri atractive întâlnim aplicate și asupra smartphone-ului octa-core Evolio X6, dispozitiv ce costă 999 lei, cât și asupra tabletei Evolio X10 Fusion. Aceast din urmă beneficiază de un display de 10.1 și de o tastatură dock ce vine la pachet, totul pentru suma de 699 lei. Mai multe produse cu prețuri speciale găsiți aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×