Zvon: Apple ar putea lansa mâine o versiune de 8 GB a lui iPhone 5c

Autor:  | Publicat în:  Apple 856 ori
<b>Zvon: Apple ar putea lansa mâine o versiune de 8 GB a lui iPhone 5c</b>Deși gigantul din Cupertino avea așteptări destul de mari cu modelul iPhone 5c, acest lucru nu s-a realizat, vânzările terminalului fiind foarte slabe. Cu toate acestea, se pare că cei de la Apple nu vor renunța complet la acest device, urmând ca...

Deși gigantul din Cupertino avea așteptări destul de mari cu modelul iPhone 5c, acest lucru nu s-a realizat, vânzările terminalului fiind foarte slabe. Cu toate acestea, se pare că cei de la Apple nu vor renunța complet la acest device, urmând ca el să apară în curând și într-o versiune de 8 GB, dacă ne luăm după zvonurile aflate astăzi.

Potrivit unor documente ce provin de la operatorul german O2, iPhone 5c va fi lansat mâine și în versiunea de 8 GB, model ce va costa cu până la 60 euro mai puțin față de versiunea de 16 GB. Acest model urmează a debuta mâine în Germania, urmând ca mai apoi să fie disponibil la nivel global.

Zvon: Apple ar putea lansa mâine o versiune de 8 GB a lui iPhone 5c

iPhone 5c dispune de un display de 4 inch, un procesor dual-core de 1.3 GHz, 1 GB RAM și o cameră foto de 8 megapixeli. Acesta este disponibil într-o gamă variată de culori, cum ar fi: roz, alb, albastru, verde și galben.

Prețuri iPhone 5c:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×