Creierul designurilor Apple, Jony Ive Își prezintă inovațiile Într-un interviu cu Sunday Times

Autor:  | Publicat în:  Apple 716 ori
<b>Creierul designurilor Apple, Jony Ive Își prezintă inovațiile Într-un interviu cu Sunday Times</b>Publicația Sunday Times a realizat un review amplu cu Jonathan Ive, faimosul designer de la Apple, care își expune ideile pe 5 pagini. Ive ocupa poziția de senior vicepreședinte la Apple și e responsabil cu partea de design a produselor companiei...

Publicația Sunday Times a realizat un review amplu cu Jonathan Ive, faimosul designer de la Apple, care își expune ideile pe 5 pagini. Ive ocupa poziția de senior vicepreședinte la Apple și e responsabil cu partea de design a produselor companiei din Cupertino.

Se pare că Ive pornește un nou proiect imaginându-și ce funcții ar trebui să aibă acesta și ce ar trebui să facă el. El pornește de la funcționalitate și abia apoi trece la formă. Același designer cauta răspunsuri în cele mai neobișnuite locuri, lucrând la un moment dat cu producători de dulciuri pentru a obține nuanțele unice ale primului iMac.

Apoi el a călătorit în Japonia pentru a vedea procesul de prelucrare a metalului, care l-a dus către Titanium PowerBook, primul laptop din aluminiu cu greutate scăzută din lume. Ive nu a uitat să menționeze și că "împrumutul" de designuri realizat de Samsung e de fapt furtul a mii de ore de muncă, sau mai bine spus "luptă".

întreg interviul poate fi găsit aici și vă asigur că e tare interesant.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×