Zvonul zilei: Samsung Galaxy S III a intrat În producție

1.412 ori
<b>Zvonul zilei: Samsung Galaxy S III a intrat În producție</b>Cine altcineva decât bloggerul rus Eldar Murtazin să ne ofere detalii în premieră despre Samsung Galaxy S III, probabil cel mai așteptat telefon al începutului de an 2012. Majoritatea zvonurilor promovate de Eldar s-au dovedit a fost mincinoase, dar...

Cine altcineva decât bloggerul rus Eldar Murtazin să ne ofere detalii în premieră despre Samsung Galaxy S III, probabil cel mai așteptat telefon al începutului de an 2012. Majoritatea zvonurilor promovate de Eldar s-au dovedit a fost mincinoase, dar hai să mai plecăm urechea o dată la vorbele bloggerului. Acesta afirmă că Galaxy S III ar fi intrat în producție deja și că perioada de dezvoltare s-a încheiat.

Tot Murtazin afirma cu puțin timp în urmă că noul telefon Samsung va fi lansat în aprilie, ceea ce pare destul de improbabil în acest moment. Samsung nici măcar nu a confirmat că va exista un succesor pentru Galaxy S II, deci secretomania este abordarea lor oficială. Dacă luăm în calcul scăpările recent de informații, atunci vom avea un terminal cu ecran Super AMOLED 720p, un procesor mai rapid (quad core Exynos), Android 4.0 și o cameră de 8 sau 12 megapixeli.

S-a vehiculat și introducerea unei carcase din ceramică, a unui ecran cu diagonală mare și chiar a unei rezoluții 1080p. și Eldar Murtazin confirma o parte din informații, afirmând că noul Galaxy S va avea un display de 4.8 inch, un procesor quad core Exynos și o carcasa din ceramică. Se speculase cu puțin timp în urmă că Samsung nu a dorit să prezinte acest smartphone la MWC 2012 pentru a-i plasa lansare mai aproape de cea a lui iPhone 5. Eu sunt convins că dacă handsetul este și doar pe jumătate atât de bun pe cât se spune, el va fi un best seller, ca și predecesorii săi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×