Cum procedam cand scapam telefonul mobil in apa

6.635 ori
<b>Cum procedam cand scapam telefonul mobil in apa</b>Cu totii am scapat macar o data pe jos telefonul mobil si macar o data am varsat un pahar/ceasca/sticla in apropierea sa. Dar oare am stiut cum sa procedam atunci cand handsetul a aterizat intr-o balta sau, mai grav, in toaleta? Raspunsul vine prin...

Cu totii am scapat macar o data pe jos telefonul mobil si macar o data am varsat un pahar/ceasca/sticla in apropierea sa. Dar oare am stiut cum sa procedam atunci cand handsetul a aterizat intr-o balta sau, mai grav, in toaleta? Raspunsul vine prin intermediul unui ghid oferit de dialaphone.co.uk, pe care il puteti citi in randurile urmatoare.

In primul rand, imediat dupa ce scapati telefonul mobil in lichid, ar fi indicat sa il scoateti de acolo cat mai rapid, chiar daca este vorba de vasul toaletei. Apoi, va trebui sa inchideti terminalul imediat, desi multi utilizatori incearca sa efectueze apeluri, pentru a verifica daca mobilul mai functioneaza.

Urmeaza etapa in care veti desface handsetul, uscand separat componentele sale (baterie, cartela SIM, memory stick si altele). Daca terminalul a cazut in apa, va trebui sa stergeti componentele cu un prosop cald, dar daca este vorba de un lichid lipicios, apa sarata sau noroi, atunci va trebui sa clatiti foarte putin partile telefonului, inainte de a le sterge.

Apoi urmeaza procesul de uscare, realizat fie cu ajutorul unui radiator, al hotei sau al orezului. Ultimul procedeu implica asezarea telefonului intr-un vas si acoperirea sa cu orez negatit, acesta avand proprietatea de a absorbi toata umezeala natural si fara probleme. Trebuie mentionat ca va trebui sa lasati telefonul la uscat 24 de ore, inainte de a-l verifica.

Cam atat am avut de sugerat in privinta acestui tip de accidente, dar daca mai aveti ponturi, ni le puteti spune in sectiunea comentarii, de mai jos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×