HTC nu renunta la Windows Mobile, in ciuda parteneriatului puternic cu Google

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.523 ori
<b>HTC nu renunta la Windows Mobile, in ciuda parteneriatului puternic cu Google</b>Desi a lansat de 2 ori mai multe terminale Android decat cele Windows Mobile la MWC 2010, HTC a tinut sa precizeze ca Microsoft ramane un partener important si ca isi va continua suportul pentru platforma Windows Mobile. &nbsp; &nbsp; Aceste afirmatii vin...

Desi a lansat de 2 ori mai multe terminale Android decat cele Windows Mobile la MWC 2010, HTC a tinut sa precizeze ca Microsoft ramane un partener important si ca isi va continua suportul pentru platforma Windows Mobile.

Aceste afirmatii vin de la Peter Chou, CEO HTC, care a mentionat si ca firma taiwaneza este fidela OS-ului Android. Ramane de vazut cum va arata proportia de terminale HTC cu platforma Google pe ele versus cele Windows Mobile (Windows Phone mai nou) la finalul anului. E greu de crezut ca HTC ii va calca pe coada pe cei de la Microsoft tocmai acum, cand au prezentat oficial platforma Windows Phone 7.

In plus, HTC are deja primul terminal compatibil cu acest OS, HTC HD2 si ceva ne spune ca in acest an vom mai vedea macar 2 sau 3 modele de acest gen. Pe cand si un Android 3.0 care sa rupa gura targului?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×