Samsung Galaxy Tab S6 Unboxing: cea mai puternică tabletă din lume este aici, cu stylus magnetic (Video)

2.061 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S6 Unboxing: cea mai puternică tabletă din lume este aici, cu stylus magnetic (Video)</b>Am o relaţie specială cu Samsung Galaxy Tab S6... când eu eram în Amsterdam la final de iulie testând în premieră Galaxy Note 10 şi Call of Duty Mobile, tableta era anunţată oficial. Era anunţată pe 31 iulie şi începea să ajungă

Am o relaţie specială cu Samsung Galaxy Tab S6... când eu eram în Amsterdam la final de iulie testând în premieră Galaxy Note 10 şi Call of Duty Mobile, tableta era anunţată oficial. Era anunţată pe 31 iulie şi începea să ajungă în magazine în august, iar acum a sosit şi pe masa noastră de teste. Într-un fel îmi e familiar formatul, pentru că recent am scos din cutie şi testat tableta Galaxy Tab S5e. Acum trecem la nivelul următor cu cea mai puternică tabletă de pe piaţă...

Costa pe măsură, 3.699 lei şi noi avem versiunea cu 6 GB RAM, 128 GB stocare. Sunt şi variante cu 8 GB RAM şi 256 GB stocare, modele WiFi sau 4G. Nuanţa noastră este un Cloud Blue melancolic, dar se găseşte şi pe roz şi pe "gri montan". Tableta are corp unibody metalic, iarăşi foarte subţire, cu doar 5.7 mm în talie şi greutate de doar 420 de grame. E uşor de ţinut şi utilizat chiar şi cu o singură mână.

Samsung Galaxy Tab S6 Unboxing

Terminalul are în cutie încărcătorul, cablul USB-C, manualul, cheiţa pentru SIM, dar şi stylusul cel nou şi cleştişorul folosit pentru a scoate vârfurile stylusului, plus vârfuri de schimb. În față avem un ecran de 10.5 inch Super AMOLED, cu rezoluţie de 2560 x 1600 pixeli. De această dată ecranul integrează şi cititorul de amprente, ceva ce nu am mai văzut pe o tabletă. Se mișcă destul de rapid cu autentificarea, cam ca Galaxy S10 dupa update. 

Avem şi autentificare facială ca soluţie de rezervă. La interior se află puternicul procesor Snapdragon 855, alături de 6 sau 8 GB RAM. Avem şi 128 GB sau 256 GB stocare, slot microSD şi o baterie de 7040 mAh. Audiofilii beneficiaza de 4 difuzoare tunate de AKG şi cu tehnologie Dolby Atmos. E şi prima oară când văd o tabletă cu cameră duală în spate, în acest caz o combinaţie de 13 MP + 5 MP (ultra wide), cu filmare 4K.

Samsung Galaxy Tab S6 Unboxing

Pentru... era să zic selfie... dar mai degrabă Skype avem o cameră de 8 MP în faţă. Tableta nu are jack audio, dar are port USB-C, WiFi dual band şi Bluetooth 5.0. Primim şi GPS şi suport DeX, cu o interfaţă ce imită Windows pe Android. Apropo de Android, "plăcinta" este la posturi, cu One UI peste, cu Night Mode și optimizarea clasică. Avem şi Bixby cu agregator şi asistent, plus activare prin butonul Power lateral. E ca la Note 10, daca vrei Power Off trebuie sa ții apăsat pe Power + volum jos. 

Samsung Galaxy Tab S6 Unboxing

Aş menţiona şi conectorii pogo laterali prin care poţi ataşa o tastatură pentru a spori productivitatea. Am lăsat la urmă stylus-ul pentru că e ceva atipic. E mai apropiat de Apple Pencil decât de S Pen. E clar mai mare decât S Pen, oarecum alunecos, dar îţi umple spaţiul dintre degete mai bine. Avem o paletă pentru desen şi scris de mână, capturi de ecran şi comunitate PENUP.

Şi aici avem recunoaştere a scrisului de mână şi din ce am văzut şi funcţii de telecomandă pentru stylus. A se remarca și fanta specială din spatele tabletei, unde poate sta stylus-ul cu atașament magnetic. O idee originala și husele au fost adaptate pentru această abordare.

Pot zice că în sfârşit văd un rival pentru iPad Pro şi aceasta este cea mai puternică tabletă cu Android pe care o pot cumpăra banii în acest moment. Venind după un Tab S5e mulţumitor am aşteptări foarte mari aici!

Samsung Galaxy Tab S6, prețuri:

Samsung Galaxy Tab S6 Unboxing:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×