Samsung Galaxy Tab S5e Unboxing: cea mai subţire tabletă din lume e aici, cu 4G, GPS şi One UI (Video)

1.562 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S5e Unboxing: cea mai subţire tabletă din lume e aici, cu 4G, GPS şi One UI (Video)</b>Văzând ce bine a mers Galaxy Tab S4 anul trecut, Samsung ne-a oferit şi o variantă intermediară între acel model şi flagship-ul Tab S6. E vorba despre Samsung Galaxy Tab S5e, cea mai subţire tabletă din lume, la doar 5.55 mm

Văzând ce bine a mers Galaxy Tab S4 anul trecut, Samsung ne-a oferit şi o variantă intermediară între acel model şi flagship-ul Tab S6. E vorba despre Samsung Galaxy Tab S5e, cea mai subţire tabletă din lume, la doar 5.55 mm în talie. Debuta în primăvară, ajungea în România în vară şi acum este pe masa de teste Mobilissimo.ro. Costă în jur de 2.000 de lei (chiar 1.800 şi ceva de lei la evoMAG.ro) şi am scos-o din cutie mai jos.

Samsung Galaxy Tab S5e unboxing

În primul rând trebuie spus că nu e un unboxing ca la carte. M-am jucat deja cu tableta, am filmat 4K cu ea, am citit pe ea şi văzut filme pe ea. Avem aici un terminal cu suport 4G, GPS şi o greutate incredibil de mică, de doar 400 de grame. Corpul este fabricat complet din aluminiu şi talia continuă să mă şocheze. M-am tot temut să nu îndoi tableta cumva, dar pare destul de rezistentă şi nu e genul de dispozitiv să îl ţii în buzunar.

Samsung Galaxy Tab S5e scos din cutie

În cutia lui Samsung Galaxy Tab S5e se află încărcătorul, cablul USB-C, manualul, cheiţa pentru sloturi şi un adaptor de la USB-C la jack audio de 3.5 mm. Tableta se ţine foarte uşor cu o singură mână, mai ales la browsing şi citit şi e foarte comodă. Ecranul este un Super AMOLED de 10.5 inch, cu rezoluţie mare, de 2560 x 1600 pixeli. Asphalt 9 şi Casa de Papel arată spectaculos pe el şi are luminozitate excelentă şi contrast bun chiar şi la soare.

Samsung Galaxy Tab S5e vazut din spate

La interior se află un procesor midrange Snapdragon 670, însoţit de 4 sau 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Avem şi slot microSD, dar şi slot SIM. M-a surprins că la aşa o talie vedem un buton Power lateral cu cititor de amprente inclus. Bonus: deblocare facială. Bateria este o unitate de 7040 mAh. În 3 zile cât m-am jucat cu tableta încă nu am încărcat-o, atât pot să zic...

Galerie foto unboxing Samsung Galaxy Tab S5e

Are şi 4 difuzoare stereo tunate de AKG la bord, care se aud satisfăcător în jocuri şi filme şi nu sta rău nici la cameră: 13 MP în spate cu filmare 4K şi chiar şi cu Bokeh, plus 8 MP în faţă, mai mult de Skype decât de selfie. În rest, toate bune şi frumoase, e prima tabletă cu One UI pe care o testez şi se mişcă şi arată binişor. Are Night Mode, agregator Bixby pe homescreen-ul din stânga, WiFi dual band, Bluetooth 5.0 şi ANT+.

Ştie şi DeX şi are un conector special pentru tastatură în zona laterală. Apropo o tastatură e vreo 399 lei la evoMAG.ro. Revenim cu review cât de curând, deşi prea multe nu mai sunt de zis. E un killer pentru iPad-urile non Pro din ultimii ani.

Samsung Galaxy Tab S5e, prețuri actualizate

Samsung Galaxy Tab S5e unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×