Huawei Honor 10 Unboxing: canibalul lui Huawei P20, cu camere generoase, AI şi baterie atractivă (Video)

4.419 ori
<b>Huawei Honor 10 Unboxing: canibalul lui Huawei P20, cu camere generoase, AI şi baterie atractivă (Video)</b>Când ajungi o companie aşa mare ca Huawei devii un colos care îşi permite să îşi canibalizeze propriile produse. Aşa se explică apariţia lui Honor 10, care oferă dotări de Huawei P20 la preţ mai accesibil. Îl "canalizează" deci şi pentru că ne-aţi tot..

Când ajungi o companie aşa mare ca Huawei devii un colos care îşi permite să îşi canibalizeze propriile produse. Aşa se explică apariţia lui Honor 10, care oferă dotări de Huawei P20 la preţ mai accesibil. Îl "canalizează" deci şi pentru că ne-aţi tot cerut acel model la review, iată că ne-a sosit şi îl scoatem din cutie mai jos. Îl vinde evoMAG.ro la suma de 1.950 lei.

Huawei Honor 10 ne-a sosit pe acea versiune cameleonică care a devenit populară la P20 Pro. Într-o anumită lumină pare să aibă un spate din sticlă de culoare verde, dar în altă lumină pare să fie un albastru sau mov. E de ajuns să înclini puţin telefonul şi vei vedea acele nuanţe speciale. În cutia lui Honor 10 se află cablul USB Type-C, dar şi încărcătorul generos ca dimensiuni şi care promite încărcare rapidă.

Huawei Honor 10 scos din cutie

Avem şi manualul, cheiţa pentru SIM şi o husă transparentă şi flexibilă. Nici urmă de căşti, dar ne aşteptam pentru că multe companii din China fac aşa. Handsetul măsoară 7.7 mm în talie şi cântăreşte 153 de grame, mult mai uşor decât cele 180 de grame ale lui P20 Pro spre exemplu. Prima impresie? Foarte uşor având în vedere dotările sale. Are totuşi CPU de flagship, Kirin 970 şi o tonă de megapixeli.

Huawei Honor 10 Unboxing

16 MP + 24 MP pentru camera duală din spate şi 24 MP pentru camera din faţă. Ecranul nu sare pragul de 6 inch şi rămâne la 5.84 inch, cu rezoluţie Full HD+ la pachet. Fabricat din sticlă şi metal, acest telefon mai vine cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare, dar nu şi cu slot microSD din câte ştiu. Plusează în schimb la baterie cu o unitate de 3.400 mAh, care ar trebui să ne impresioneze mai mult decât a făcut-o subţirele P20 Lite de exemplu.

Incarcator Huawei Honor 10

Cât despre cameră, ea vine înţesată cu funcţii şi opţiuni. E vorba despre AI, un efect Artistic în gen Prisma, Bokeh, filmare 4K, captură monocroma şi multe altele. Le vom descoperi în zilele viitoare, pe măsură ce realizăm recenzia terminalului. Până atunci reţineţi că acest device rulează un Android 8.1 cu EMUI 8.1 peste şi promite să îi facă zile fripte lui Huawei P20.

Prețul actualizat al lui Huawei Honor 10 îl puteți afla de aici.

Huawei Honor 10 Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×