Turul Magazinelor #470: Galaxy S9 la reducere la eMAG.ro, accesorii pentru carduri de memorie, camera video sport şi mop cu aburi

1.577 ori
<b>Turul Magazinelor #470: Galaxy S9 la reducere la eMAG.ro, accesorii pentru carduri de memorie, camera video sport şi mop cu aburi</b>Dacă e mijlocul săptămânii, e momentul să revenim cu un nou Tur al Magazinelor. De această dată este unul cu reduceri bunicele şi preţuri mai mici decât de obicei. Avem accesorii asociate cardurilor SD, inclusiv un card, dar si o cameră de acţiune nouă..

Dacă e mijlocul săptămânii, e momentul să revenim cu un nou Tur al Magazinelor. De această dată este unul cu reduceri bunicele şi preţuri mai mici decât de obicei. Avem accesorii asociate cardurilor SD, inclusiv un card, dar si o cameră de acţiune nouă pe piaţa locală, plus un mop cu aburi. Vedeta rămâne Galaxy S9 la un preţ foarte bun la eMAG.ro, în cadrul reducerilor Crazy Days. Toate acestea mai jos.

1. Telefon mobil Samsung Galaxy S9, Dual SIM, 64GB, 4G, Purple

Samsung Galaxy S9

Vedeta acestui tur este cu siguranţă Samsung Galaxy S9, care a ajuns să coste sub 2800 de lei la eMAG.ro, în cadrul reducerilor Crazy Days. Nu cred că puteţi găsi un preţ mai bun la un retailer respectat pe piaţa locală. Vorbim aici despre singurul smartphone sub 3.000 de lei cu diafragmă variabilă, un model cu ecran care e atât imersiv, cât şi compact faţă de giganţii de 6.4 inch. Ah da, şi rulează Fortnite ca un campion...

2. Card de Memorie Samsung MicroSDXC, 64GB, Model 2017, Adaptor inclus

Card de Memorie Samsung MicroSDXC, 64GB, Model 2017, Adaptor inclus

Şi dacă tot aveţi un Galaxy S9 de 64 GB, de ce să nu îl faceţi şi mai şi folosind un card microSD de 128 GB. Costă 197 de lei la evoMAG.ro şi vă va ţine vreo 4-5 concedii de filmări 4K fără probleme, plus discografii şi filmografii întregi. Are şi adaptor SD deci poate fi folosit la camere video, aparate foto şi altele de gen. Are viteza de scriere de 90 MB/s şi viteză de citire de 100 MB/s.

3. Camera Sport & Outdoor YI Action + Selfie Stick Versiunea Bluetooth Negru

Camera Sport & Outdoor YI Action + Selfie Stick Versiunea Bluetooth Negru

La Quickmobile.ro a ajuns recent camera de acţiune Sport & Outdoor Yi Action, care are marele avantaj că vine la pachet şi cu un selfie stick dedicat. Costă doar 409 lei (nu uitați de cuponul de reducere de -3% QUICK202) şi este ideală pentru sporturile realizate la exterior, precum kayak să zicem sau schi nautic. Rezistă până la o adâncime de 40 de metri, dar are nevoie de o protecţie specială care nu e inclusă la pachet. Foloseşte celebrul procesor de imagine Ambarella găsit pe GoPro-uri şi are senzor de 16 megapixeli de la Sony. Vine cu microfon dual channel şi WiFi, plus baterie de 1010 mAh.

4. Mop cu aburi Polti Vaporetto SV205 PTEU0252 Resigilat pteu0252_resigilat

Mop cu aburi Polti Vaporetto SV205 PTEU0252 Resigilat pteu0252_resigilat

Căutând printre resigilatele de la Cel.ro am găsit acest mop cu aburi Polti Vaporetto, care sună bine la suma de doar 199 lei. Bonus, vine şi cu un mop clasic SOKE Economic. Mopul cu aburi are avantajul că poate curăţa mai bine murdăria şi praful, cu avantajul umezelii şi temperaturii ridicate. Este fabricat din plastic şi e foarte portabil, având sub 2 kilograme în greutate. Nu va trebui să aşteptaţi prea mult, pentru că se încălzeşte în doar 40 de secunde.

5. WAZA BT-70 V4.2 FM Transmitter FM Transmitters Truck / Car

WAZA BT-70 V4.2 FM Transmitter FM Transmitters Truck / Car

Acest produs de doar 9 dolari la Lightinthebox.com vă va amplifica experienta multimedia la volan. Este un transmiţător FM, care se conectează la bricheta maşinii şi are şi buton şi interfaţa specială de preluare a apelurilor telefonice. Suportă memorie externă de până la 32 GB, care port USB, Bluetooth 4.2 şi că capta muzica transmisă pe o anumită frecvenţă. Vine şi cu line in/out şi buton de volum şi control al frecvenţei.

6. SpedCrd USB 2.0 Micro SD / TF Card Reader - BLUE 2

SpedCrd USB 2.0 Micro SD / TF Card Reader - BLUE 2

În cazul în care aveţi un laptop mai vechi şi aveţi nevoie rapid să citiţi un card microSD veţi putea ataşa acest card reader miniatural cu port USB 2.0 la notebookul vostru. Costă doar 4.50 dolari la GearBest.com şi e util şi pentru desktopuri, care în general nu au card readere. E foarte compact şi suporta carduri de până la 128 GB.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×