iPhone 7 Unboxing (Rose Gold, 32 GB): pierde butonul Home mecanic şi jackul audio, câştigă difuzoare stereo şi rezistenţă la apă (Video)

4.424 ori
<b>iPhone 7 Unboxing (Rose Gold, 32 GB): pierde butonul Home mecanic şi jackul audio, câştigă difuzoare stereo şi rezistenţă la apă (Video)</b>iPhone 7 este un telefon al pierderilor, un telefon ce renunţă la jack audio şi la butonul Home mecanic, dar şi la gestul de swipe to unlock odată cu noul iOS. În schimb şi câştigă foarte multe funcţii, pe care le aflaţi mai jos, odată cu unboxing-ul..

iPhone 7 este un telefon al pierderilor, un telefon ce renunţă la jack audio şi la butonul Home mecanic, dar şi la gestul de swipe to unlock odată cu noul iOS. În schimb şi câştigă foarte multe funcţii, pe care le aflaţi mai jos, odată cu unboxing-ul modelului de 4.7 inch. Noi testăm versiunea rose gold de 32 GB, pe care o găsiţi la evoMAG.ro la preţul de 3.599 lei.

Apple iPhone 7, continutul cutiei

Terminalul a debutat la începutul lunii septembrie, când a fost anunţat de Apple, în varianta de 5.5 inch cu camera duala iPhone 7 Plus şi cea de 4.7 inch iPhone 7, cu cameră singulară. De această dată decupajele antenelor sunt mutate mai spre margini, nu mai avem jack audio, camera iese clar în relief şi primim şi difuzoare stereo. Corpul e rezistent la apă şi praf (IP67) şi în cutie găsim următoarele accesorii: 

  • căşti Earpods cu conector Lightning
  • stickere
  • manual
  • cheiţă metalică
  • încărcător
  • adaptor Lightning to 3.5 mm audio

Telefonul e în continuare fabricat din aluminiu şi are un design unibody, iar grosimea sa este tot de 7.1 mm, ca la iPhone 6S. Are totuşi o greutate mai scăzută, de 138 grame, cu 5 grame mai puţin decât predecesorul. Ecranul este unul Retina HD de 4.7 inch, cu rezoluţie de 1334 x 750 pixeli, de această dată cu panou wide color.

Apple iPhone 7 scos din cutie

La bord găsim 2 GB RAM, procesorul cel nou Apple A10 Fusion, iar în spate se află o nouă cameră de 12 MP, cu stabilizare optică, blitz quad LED şi zoom digital până la 5X. Camera selfie are rezoluţie de 7 MP, iar butonul Home nu mai este mecanic acum, ci e doar unul touch, care simulează apăsarea fizică prin vibraţii ale motoraşului taptic.

Apple iPhone 7 Unboxing

Evident primim şi 3D Touch aici, iar capacitatea bateriei a crescut de la 1715 mAh pe iPhone 6S la 1960 mAh. La primul contact, terminalul nu se simte cu nimic diferit la utilizare sau look faţă de un iPhone 6S, iar mie mi se pare incredibil de greu să îmi scot din obişnuinţă gestul "swipe to unlock" în iOS 10. Acum trebuie să apeşi pe butonul Home pentru deblocare. Am remarcat şi ca nano SIM tray-ul nu se închide chiar până la capăt şi iese puţin în relief, dar e posibil să fie doar un defect al unităţii pe care o testez eu. Cert e că e neplăcut la atingere. 

iOS 10 aduce şi o funcţie Memories în Photos, o tonă de funcţii noi în iMessage, rich notifications, ecranul Today pe lockscreen şi un Siri evoluat. Toate acestea şi multe altele vor fi detaliate în recenzia terminalului în curând.

Puteți afla prețul actualizat al telefonului de pe evoMAG.ro.

Apple iPhone 7 Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×