Turul Magazinelor #33: dronă de Halloween, laptopuri pentru facultate şi Mafia 3 la debut

1.304 ori
<b>Turul Magazinelor #33: dronă de Halloween, laptopuri pentru facultate şi Mafia 3 la debut</b>Dacă e vineri suntem cu un picior în weekend şi tocmai se încheie şi prima săptămână de studenţie a multora dintre voi, sunt sigur. Pentru că a început facultatea, am zis să căutăm două laptopuri la capete opuse ale spectrului de utilizare..

Dacă e vineri suntem cu un picior în weekend şi tocmai se încheie şi prima săptămână de studenţie a multora dintre voi, sunt sigur. Pentru că a început facultatea, am zis să căutăm două laptopuri la capete opuse ale spectrului de utilizare. Avem şi lansare de joc nou, posibil "jocul anului" chiar, dar şi o dronă de Halloween cel puţin savuroasă şi înspăimântătoare dacă e folosită cum trebuie.

1. Laptopuri pentru facultate: de la Chromebook la HP Pavilion cu Skylake

HP Pavilion

Avem 2 propuneri de laptopuri pentru voi, cei care aţi început facultatea în ultimele zile. Întâi avem un laptop HP Pavilion cu procesor Intel Core i7 Skylake, dar şi 8 GB RAM şi apoi un Chromebook. Evident, laptopul HP costa ceva mai mult, 2999 lei la Marketonline.ro, dar are avantajul unui procesor foarte puternic la interior, a 8 GB RAM, 1 TB stocare şi o placă grafică GeForce 940M cu 4 GB memorie deloc rea. Deci e bun şi pentru gaming şi pentru proiectele pentru facultate.  Vine cu ecran de 15.6 inch, cu rezoluţie de 1366 x 768 pixeli. 

Lenovo N22-20 Chromebook

În schimb modelul Lenovo N22-20 Chromebook cu procesor Intel Celeron N3050 Braswell costă doar 949 lei la eMAG.ro şi vine cu Chrome OS şi 32 GB stocare. E clar un device doar pentru proiecte şi navigarea pe web, poate şi ceva YouTube şi socializare. Veţi putea să vă realizaţi toate proiectele cu suita Google de productivitate, editând documente, prezentări, tabele şi altele online împreună cu colegii. Acest model are şi tastatura rezistenta la stropire, pentru nopţile lungi de cămin, cu cafea şi bere. De remarcat si camera web HD si ecranul HD de 11.6 inch. 

2. Skull RC Quadcopter

1031 Skull RC Quadcopter

E drept că acest micuţ quadcopter teleghidat e mai degrabă un mic elicopter de jucărie decât dronă, dar de dragul evoluţiei zburătoarelor electronice îi vom spune aşa. Miezul său e totuşi acel cap scheletic fosforescent, sub care puteţi ataşa un cearşaf pentru a crea o veritabilă fantoma plutitoare prin casă. Quadcopterul se poate roti la 360 de grade, are o telecomandă wireless dedicată cu acoperire până la 100 de metri şi funcţionează pe baza a doua 2 baterii AA, plus o baterie Lithium pentru zburătoare.

Poate zbura în jur de 6-8 minute cu o încărcare şi craniul emite o lumină verde înspăimântătoare. Toată jucăria costă 49.99 dolari şi aparent avem control şi asupra acelei iluminări speciale.

3. Mafia III e aici

Nume ca "Jocul anului" sunt uşor de aruncat, dar Mafia III e în dezvoltare de mulţi ani şi 2K cred că au făcut o treabă bună. Titlul este doar single player, a debutat azi în magazinele din România şi este pentru cei nefamiliarizaţi cu Mafia un fel de "GTA de epocă". Avem maşini vintage, mafioţi din anii 60-70 şi controlăm un personaj mulatru, proaspăt întors din Vietnam şi care vrea să înfiinţeze propria mafie pentru a o distruge pe cea italiană.

Jocul costă 189 lei pe PC, 259 lei pe Xbox One şi PS4, dar există şi Deluxe Edition, care adăugă încă 110 lei la preţ şi nişte misiuni extra. Avem si Collector's Edition, cu extra arme si vehicule.  Acţiunea se petrece în New Bordeaux în 1968, o variantă fictivă a lui New Orleans, plină de mafioţi şi personaje dubioase. Jocul e de tip open world şi povestea e spusă ca un film de acţiune cu mafioţi. 18+ ani evident!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×