LG G6 Unboxing: primul telefon cu ecran 18:9 cu colţuri curbate scos din cutie la Mobilissimo.ro (Video)

3.508 ori
<b>LG G6 Unboxing: primul telefon cu ecran 18:9 cu colţuri curbate scos din cutie la Mobilissimo.ro (Video)</b>Înainte ca Samsung Galaxy S8 să devină oficial am luat contact la MWC 2017 cu LG G6, primul smartphone cu ecran 18:9 şi colţuri curbate. Se poziţiona ca un terminal cu ecran inedit, cu suport HDR şi Dolby Vision, ce ulterior aveau să devină tehnologii..

Înainte ca Samsung Galaxy S8 să devină oficial am luat contact la MWC 2017 cu LG G6, primul smartphone cu ecran 18:9 şi colţuri curbate. Se poziţiona ca un terminal cu ecran inedit, cu suport HDR şi Dolby Vision, ce ulterior aveau să devină tehnologii tot mai folosite pe terminale mobile. Acum avem telefonul în teste şi îl scoatem din cutie mai jos. Îl găsiţi la Orange România la suma de 719 euro la liber, sau 199 euro cu abonament ME 43.

LG G6, continutul cutiei

Acesta este telefonul flagship al celor de la LG pe anul curent şi renunţă la modularitatea lui G5, care nu prea a prins la public. Cutia este una neagră şi simplă, cu un motto care ne aminteşte să ne mai şi distrăm/jucăm în viaţă. În cutie se afla încărcătorul cu suport Fast Charge, cablul USB Type-C, manualul, cheiţa metalică pentru accesarea slot-urilor şi o pereche de căşti care are o parte a cablului fabricată din material textil.

LG G6 scos din cutie

Telefonul în sine este oarecum clasic pentru abordările de design moderne: sandwich de sticlă şi metal, cu panou din sticlă în faţă şi spate şi rama metalică intre. Avem de-a face cu un smartphone rezistent la apă şi praf, cu talie de 7.9 mm şi greutate de 163 de grame. Ecranul este un IPS LCD de 5.7 inch, cu rezoluţie atipică de 2880 x 1440 pixeli, aspect 18:9 şi suport HDR10/ Dolby Vision.

Castilel lui LG G6

Colţurile curbate ale display-ului ne ajută cu imersivitatea. În grabă de a lansa telefonul, LG a optat pentru procesorul Snapdragon 821 şi nu 835, acesta din urmă fiind monopolizat de alte companii (*cough Samsung). Primim şi 4 GB RAM aici, 32 sau 64 GB stocare, slot microSD, iar în spate avem deja familiarul setup dual camera, cu 2 senzori de 13 MP.

Unul are stabilizare optică şi deschidere F/1.8 şi celălalt are lentilă wide angle şi deschidere F/2.4. În față găsim o cameră de 5 MP şi la interior se mai află o baterie de 3300 mAh. Telefonul rulează Android 7.0 Nougat, dar cu o interfaţă inedită, cunoscută drept LG Fullscreen UX. Practic ea suprapune câte două pătrate în fiecare meniu de aplicaţie stock, de dragul unei proporţionări ideale a itemilor vizuali.

Asta se vede în Calendar şi alte câteva aplicaţii. Interfaţa camerei nu pare foarte diferită de ce am văzut anul trecut. Revenim cu review curând şi aşteptam să vedem dacă uşor dezamăgitorul G5 este compensat de acest new entry.

LG G6, prețuri actualizate:

LG G6 Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×