Motorola Moto G5 Plus Unboxing: probabil cel mai ieftin telefon cu filmare 4K, scos din cutie la Mobilissimo.ro (Video)

1.809 ori
<b>Motorola Moto G5 Plus Unboxing: probabil cel mai ieftin telefon cu filmare 4K, scos din cutie la Mobilissimo.ro (Video)</b>Cum zona flagship-urilor e cam acontata pe 2017, rămâne o bătălie acerbă de dus în porţiunea midrange, unde Motorola a operat activ, aş zice chiar hiperactiv în 2017. Au avut modele Moto G, Moto C şi Moto E, unele coborând chiar în entry level.

Cum zona flagship-urilor e cam acontată pe 2017, rămâne o bătălie acerbă de dus în porţiunea midrange, unde Motorola a operat activ, aş zice chiar hiperactiv în 2017. Au avut modele Moto G, Moto C şi Moto E, unele coborând chiar în entry level. Dacă mai punem şi un Moto M din ultimul an oferta e foarte bogată. După ce am testat telefonul Motorola Moto G5, acum e rândul lui Moto G5 Plus să fie scos din cutie şi testat.

Motorola Moto G5 Plus, continutul cutiei

Lansat în primăvara acestui an, terminalul este un midranger cu ecran de 5.2 inch, care judecând după specs se duelează cu ASUS ZenFone 3 şi Huawei Nova. Vine cu un Android curat şi costă 1269 lei la Cel.ro, 1289 lei la Quickmobile.ro şi 1299 lei la Altex.ro. În cutia sa se afla încărcătorul, care prin dimensiunile impunătoare promite încărcare rapidă, cablul USB (microUSB 2.0), o cheiţă metalică şi manualul.

Motorola Moto G5 Plus scos din cutie

Măsoară între 7.7 şi 9.7 mm în grosime şi are un corp metalic unibody, care cântăreşte 155 de grame. Printre dotările acestui device se număra un ecran de 5.2 inch cu rezoluţie Full HD şi protecţie Gorilla Glass 3, dar şi un procesor Qualcomm Snapdragon 625. Mai primim şi 2 sau 4 GB RAM, 32 sau 64 GB stocare şi slot microSD. Terminalul pune la bătaie o baterie de 3.000 mAh, care pe hârtie promite o zi întreagă de funcţionare.

În spate se afla o cameră de 12 megapixeli, cu Dual Autofocus Pixels şi deschidere F/1.7, dar şi blitz dual LED şi captura video 4K. Primim şi camera frontală de 5 MP, 2 microfoane, WiFi a/b/g/n, scanner de amprente în faţă, sub ecran, iar Moto G5 Plus e disponibil pe gri sau auriu. Am aşteptări mari în special de la cameră şi baterie, pe care le vom supune la test de-a lungul următoarelor săptămâni. Revenim cu review!

Motorola Moto G5 Plus, prețuri actualizate:

Motorola Moto G5 Plus Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×